مدارک سفارت بلژیک

مدارک ویزای توریستی بلژیک
مدارک مورد نیاز برای شروع پذیرش جهت دریافت ویزای بلژیک عبارتند از:

  • ﻓﺭﻡ ﺩﺭﺧﻭﺍﺳﺕ ﻭﻳﺯﺍی توریستی به صورت ﺗﮑﻣﻳﻝ ﻭ ﺍﻣﺿﺎ ﺷﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻣﺭﺍﻩ ﻳﮏ عدد ﮐﭘﯽ
  • دو عکس جدید (قطع پاسپورتی)
  • هزینه درخواست ویزا

اصل و یک سری کپی از مدارک زیر (اصل مدارک به متقاضی بازگردانده می‌شود) باید ارائه شود:

۱. پاسپورت ملی فرد متقاضی که حداقل باید ۳ ماه بعد از تاریخ ویزا،‌ اعتبار داشته باشد. به همراه کپی صفحات ۲، ۳ و ۴ پاسپورت و همه صفحاتی که ویزا و مهر دارد.

۲. ترجمه شناسنامه

۳. شرح سفر شامل برنامه زمانی و مکان‌هایی که مایل به بازدید از آن‌ها هستید.

۴. ارائه مدارک مبنی بر توانایی تقبل هزینه‌های این سفر (۹۵ یورو بابت هر روز اقامت)

۵. رزرو هتل برای تمامی مدت اقامت

۶. رزرو بلیت هواپیما مطابق با سفر

۷ بیمه نامه مسافرتی معتبر (با پوشش ۳۰۰۰ یورو). فهرست شرکت‌های معتبر را می‌توانید در سایت سفارت مشاهده کنید.

۸. مدارک اثبات وضعیت کاری متقاضیان

برای کارمندان:

  • گواهی اشتغال به کار
  • فيش حقوقی
  • مدرکی دال بر دارابودن بيمه درمانی (ليست بيمه)
  • گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای تجار:

  • اسناد شرکت
  • رسيد پرداخت آخرين ماليات
  • گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای افراد با کار آزاد و خويش فرما:

  • پروانه کسب (دفتر،مغازه،..)
  • رسيد پرداخت آخرين ماليات
  • گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای افراد بازنشسته:

  • حکم بازنشستگی
  • گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای همراهان، اگر شاغل نيستند:

همسر:

  • اثبات رابطه خويشاوندی (شناسنامه)

فرزندان:

  • اثبات رابطه خويشاوندی (شناسنامه- ارائه شناسنامه پدر برای کل خانواده کافی است)
  • برگه اشتغال به تحصيل (باتوجه به سن فرزند)
  • رضايتنامه محضری از پدر و مادر (در صورتی که فرزند تنها سفر می‌کند)
  • رضايتنامه محضری از پدر يا مادر (در صورتی که فرزند تنها با يکی از والدين سفر می‌کند)

درخواست ويزا به همراه مدارک ذکر شده باید حداقل يک ماه قبل از تاريخ تخمينی سفر ارائه شود.

پس از دريافت پاسخ مثبت ويزا، متقاضی باید رسيد پرداخت هتل و بليط خريداری شده خود را ارائه دهد.

سفارت بلژیک در تهران، خیابان فرشته، خیابان آقابزرگی، بن بست شیرین، شماره ۴ قرار دارد.

تور های بلژیک

تورهای اروپا

ویزای شنگن

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]