مدارک سفارت کانادا

مدارک سفارت کانادا

 مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

اگر ما مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا را به یک درخت تشبیه کنیم، مدارک اصلی تنه درخت و سایر مدارک شاخ و برگ، تشکیل می دهند. در واقع مدارک اصلی مدارکی هستند که وابستگی شما را به ایران از  یک سو و توان مالی شما در مدت اقامت در کانادا را از سوی دیگر نشان می دهد.

مدارک اصلی

۱ – ملک، شما باید مدارک مربوط به کلیه اموال غیر منقول خودتان (ویلا – آپارتمان – زمین یا باغ) را که مطابق اسناد رسمی ایران به نام شما می باشد را ارائه نمائید .

۲ – شغل، شما باید نشان دهید که دارای شغل موجه و قابل قبول هستید و گواهی و مدارک مربوطه را ارائه نمائید .

۳ – توانائی مالی، اداره مهاجرت کانادا انتظار دارد که افراد متقاضی ویزای توریستی، توان مالی کافی داشته باشند تا از عهده مخارج متعارف در زمان حضور در کانادا برآیند.

میزان این توان مالی در جداول “تمکن مالی” و “بودجه سفر” اداره مهاجرت مشخص شده است.

۴ – سابقه سفر،  برای افسر مهاجرتی کانادا که عهده دار بررسی تقاضا است، بسیار مهم است که سفرهای توریستی متنوعی در پاسپورت شما قید شده باشد .

از یک طرف ویزاهای لیبل دار که در پاسپورت زده می شود (مثل سنگاپور – کره – ژاپن – استرالیا) و از طرف دیگر سفر هایی که مقصد آن کشورهای اروپائی بوده، بیشتر نظر افسر مهاجرتی را به خود جلب می نماید .

لیست کامل مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا

  • اصل پاسپورت امضا شده جدید و نیز پاسپورت های قدیمی (صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند باید اسکن شوند حتما)
  •  یک قطعه عکس ۳*۵ در ۴*۵ رنگی زمینه سفید‎( پرسنلی )
  •  شناسنامه ترجمه شده هر یک از متقاضیان
  • کارت ملی
  •  ترجمه سند ازدواج (اگر متاهل هستید و درصورت اقدام زن و شوهر به طور هم زمان)
  • گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان مطابق با نمونه:

گواهی می شود که ____ در سال تحصیلی _____ در این موسسه مشغول به تحصیل بوده و با مرخصی ایشان از تاریخ ____ لغایت ____ موافقت  می گردد ،بدیهی است نامبرده لازم است پس از مرخصی ، جهت اتمام سال  تحصیلی  در این مدرسه حضور داشته باشد .

  • تکمیل فرم درخواست ویزا‎ Application form ‎‏ ‏‎
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ‎ Family Information
  • ترجمه مدارک شغلی
  • ترجمه سند ملکی
  • گردش سه ماهه یا 6 ماهه اخیر حساب که نشان دهنده درامد ماهیانه
  • نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک صادر کننده
  • دعوتنامه (در صورت وجود) به همراه کارت شناسایی و مدارک مالی فرد دعوت کننده
  • مدارک اثبات رابطه خویشاوندی متقاضی با شخص دعوت کننده (در صورت نداشتن دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است)
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا‎
  • کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و ممهور به مهر مترجم رسمی باشد ( مدارک ملکی ممهور به مهر دادگستری گردد)
  • لازم است به همراه مدارک، فرم فردی و خانوادگی را نیز به ما تحویل دهید.
  • رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند ( درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال باشد و به تنهایی یا با یکی از والدین خود قصد سفر ‏را داشته باشد )

مدت زمان اخذ ویزای توریستی کانادا

مدت زمان اخذ ویزای توریستی تقریبی و بین 3 روز تا 80 روز پس از انگشت نگاری می باشد.

نکاتی در خصوص مصاحبه در سفارت

  • متقاضیان باید ۱۵ دقیقه قبل از زمان مصاحبه خود در سفارت حاضر شوند.
  • تنها افرادی که وقت مصاحبه دارند باید به سفارت مراجعه نمایند . توجه داشته باشید در سفارت محلی برای استراحت دوستان یا خویشاوندان شما وجود ندارد .
  • قدم زدن در اطراف سفارتخانه یا عکس برداری از آن یا اطراف آن ممنوع می باشد.
  • همراه داشتن هر گونه دستگاه الکترونیکی (تلفن همراه، دی وی دی، سی دی، فلش، ساعت های مجهز به دستگاه ضبط و غیره) ممنوع است.
  • همراه داشتن سیگار، فندک، غذا و نوشیدنی ممنوع است . همراه داشتن اشیا تیز (ناخن گیر، قیچی، سوزن بافندگی و غیره) ممنوع است.

سایر شرایط :

  • حتی الامکان طلا و جواهرات همراه نداشته باشید، زیرا در هنگام ورود به بخش کنسولی باید برای بازرسی با دستگاه فلزیاب آن ها را در بیاورید.
  • حداقل یک کارت شناسایی عکس دار و رسمی (مثل گواهینامه رانندگی یا گذرنامه) همراه داشته باشید.
  • در سفارتخانه کارت های اعتباری پذیرفته نمی شود.

علاوه بر مدارک فوق الذکر ، متقاضیان باید موارد ذیل را همراه خود داشته باشند:

  • همراهان فرد متقاضی مانند همسر و فرزندان ملزم به تکمیل فرم تقاضای مجزا نیستند؛ ولی، کلیه مشخصات آن‌ها باید در لیست اصلی درج شود.
  • در صورت نیاز به آزمایش‌های پزشکی سه ماه به زمان بررسی و صدور ویزا افزوده می‌شود.
  • هزینه صدور ویزا غیر قابل استرداد بوده و می‌تواند بصورت ریالی از طریق بانک تجارت پرداخت شود.
  • در صورت نیاز و هرگونه مشکلی در زمان حضور در کانادا شهروندان ایرانی می‌توانند به سفارت ایران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند.
  • حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا مدت ۶ ماه است.
  • از تاریخ ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۳، کلیه شهروندان ایرانی متقاضی ویزا ملزم به ارائه داده‌های بیومتریک از قبیل عکس و اثر انگشت هستند.
  • همچنین، با توجه به زمان‌بر بودن مراحل صدور ویزا توصیه می‌شود تا متقاضیان حداقل یک ماه پیش از موعد خروج (زمان سفر) اقدام به ارائه درخواست خود به همراه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا کنند.

    مدارک لازم جهت  ویزای مهاجرتی

  • پرینت ایمیل سفارت
  • پاسپورت دارای امضا
  • ۲ قطعه عکس۵ × ۷ (همراه تاریخ- آدرس-مهر و شماره عکاسی) قد و رنگ چشم 
  • تکمیل صفحه آخر ایمیل سفارت (شامل ایمیل شخصی – آدرس و شماره تلفن متقاضی)
  • امضاء فرم وکالت

    مدارک لازم جهت ویزای غیرمهاجرتی

  • پاسپورت امضاء شده 
  • پرینت ایمیل سفارت 
  • فرم وکالت نامه

چه زمانی برای انگشت نگاری کانادا باید اقدام کرد ؟

پس از ثبت نام ویزای کانادا مدت زمان ۱ ماه فرصت دارید تا برای انگشت نگاری به یکی از سفارت ها در کشور ترکیه یا دبی مراجعه کنید.

جواب ویزای کانادا بعد چه مدتی اعلام می شود ؟

سفارت کانادا ۱ الی ۳ ماه زمان می برد تا جواب درخواست ویزای شما را پاسخ دهد که ممکن است این زمان یک ماه و ممکن است ۳ ماه به طول بیانجامد.

ویزای کانادا

به ما امتیاز دهید
[کل: 13 میانگین: 4]