مدارک سفارت هلند

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

الف) فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.

ب) شناسنامه

ج) گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.

د) دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی

ه) کپی بلیط رفت و برگشت

و) محل اقامت متقاضی در طول سفر

ز) مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر

ح) بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلار با پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛ این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. همچنین، بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

ط) کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)

ی) گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی (این مدارک باید از بانک تهیه شوند):

برای کارمندان:

  • قرارداد کار
  • اجازه خروج از جانب کارفرما
  • مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

برای مشاغل آزاد

  • کپی جواز کسب
  • گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
  • مفاصاحساب مالیاتی

دانشجویان

  • گواهی اشتغال به تحصیل

بازنشستگان

  • فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

ک) نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.

ل) وضعیت تاهل متقاضی

نکته: در صورت لزوم سفارت ممکن است مدارک دیگری علاوه بر مدارک بالا را از متقاضی درخواست کند.

آدرس سفارت هلند در تهران

نشانی سفارت: تهران، فرمانیه، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰

تلفن پاسخگوی ۲۴ ساعته:    ۲۳۶۶۰۰۰۰

نمابر: ۲۳۶۶۰۱۹۰

ساعت‌های کاری: یک‌شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۶، پنج شنبه‌ها از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰

تور های هلند

تورهای اروپا

ویزای شنگن

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]