مدارک سفارت رومانی

مدارک سفارت رومانی

مدارک سفارت رومانی جهت دریافت ویزا توریستی

  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار که توسط صاحب پاسپورت امضا شده باشد .
  • کارت کلی و شناسنامه
  • 2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )
  • چک ضمانت
  • در صورتیکه خود شخص جهت ویزا اقدام کند مدارک زیر نیز نیاز است :
  • فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی ( میزان موجودی هر چه قدر بیشتر باشد بهتر است ) .
  • بیمه مسافرتی برای تمام روز های اقامت .
  • دعوتنامه
  • رزرو هتل .
  • گواهی اشتغال به کار یا جواز کسب و ثبت شرکت و یا گداهی اشتغال به تحصیل و یا گواهی بازنشستگی .
  • حضور شخص متقاضی در این ویزا در محل سفارت الزامی می باشد .

انواع ویزا های کشور رومانی :

  • ویزا توریستی
  • ویزا تحصیلی
  • ویزا تجاری

آدرس و تلفن رومانی در تهران

تهران – خیابان بهارستان – خیابان فخر آباد – خیابان شهید مشکین پلاک 22 و تلفن های : 77539041-021 می باشد .

ویزای اروپا

تورهای اروپا

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]