در تور آبان 97 استانبول حتما به این مساجد سر بزنید
در تور آبان 97 استانبول حتما به این مساجد سر بزنید
مساجد علاوه بر این که به عنوان یک مکان مذهبی مورد احترام مسلمانان و پیروان دیگر مذاهب در جهان هستند، به لحاظ سبک معماری و نوع ساختار نیز مورد توجه قرار دارند. به همین دلیل توصیه می کنیم حتما در تور آبان 97 استانبول، به دیدنی ترین و برجسته ترین مساجد استانبول سر بزنید.
استانبول تنها شهری در جهان است که دریایی را به دو قسمت تقسیم کرده است. امروزه استانبول به دلیل ترکیبی که از شرق و غرب در خود جای داده و به خاطر میراث تاریخی عمیق به عنوان یک مقصد گردشگری منحصر به فرد محسوب می شود.
این مسجد مشهور دوران عثمانی یکی از سه جاذبه برتر استانبول به حساب می آید. نام دیگر این مسجد، مسجد سلطان احمد است و نمای شگفت انگیز آن نخستین چیزی ست که در شهر استانبول محسورتان می سازد.
گنبد مسجد آبی 45 متر ارتفاع داشته و چهار ستون عظیم آن را استوار ساخته اند. کاشی کاری ها و تزئینات دیواری و سقفی در این مسجد خارق العاده به نظر می رسند. نقاشی های دیواری، دست نویس ها و سرامیک های پرزرق و برق و … همه مسجد آبی را به یک مکان سحرانگیز تبدیل ساخته اند.
در مرکز فضای سبز مسجد آبی یک استخر بزرگ با فواره هایی که همیشه آب خنک از آن ها بیرون می زند، جای گرفته است. شما از دیدن این مسجد زیبا با سبک معماری منحصر به فردش سیر نخواهید شد.
مسجد سلیمانیه
کسانی که مدت زمان تور استانبول که خریداری کرده اند، کوتاه مدت باشد؛ شاید تنها به بازدید از مسجد آبی رفته و فرصتی برای دیدن شاهکار دیگر یعنی مسجد سلیمانیه را پیدا نکنند. در حالی که مسجد سلیمانیه تنها به اندازه ی 10 دقیقه پیاده روی از بازار بزرگ (که یکی دیگر از جاذبه های گردشگری استانبول است) فاصله دارد.
مسجد سلیمانیه علاوه بر سبک معماری حیرت انگیز، به دو دلیل دیگر نیز شهرت یافته است. یکی آن که این مسجد به عنوان یادگاری از معروف ترین سلطان عثمانی ساخته شده است و معماری آن نیز با معمار مشهور امپراطوری عثمانی یعنی Mimar Sinan بوده است.
این مسجد بر فراز محدوده ای در تپه ی تاریخی Peninsula ساخته شده است و از منطقه ی شاخ طلایی می توان منظره ی آن را دید.
مسجد رستم پاشا
این مسجد نیز با بافت خاصش به وسیله ی معمار معروف Mimar Sinan ساخته شده است. مسجد کوچک و پر زرق و برق برای سلطان سلیمان بنا گشت و کاشی های آبی رنگ آن، شما را به یاد مسجد آبی خواهند انداخت. اما کاشی های Iznik را تنها در مسجد رستم پاشا می یابید و معماری این مکان کاملا مخصوص به خود آن است. شما با 5 دقیقه پیاده روی از بازار ادویه استانبول به محل این مسجد می رسید.
مسجد جدید استانبول
این مسجد به نام مسجد والد سلطان به معنای مادر سلطان ساخته شده است و اگر چه مردم استانبول آن را به نام مسجد جدید New Mosque می شناسند، اما در حقیقت 350 سال قدمت دارد.
در محوطه ی جلوی مسجد همیشه تعداد زیادی کبوتر را می بینید که به یکباره به سمت گنبدها پر می کشند، درست شبیه چیزی که در میدان سن مارکو ونیز شاهد هستیم.
این مسجد نیز از دیدنی ترین مساجد استانبول محسوب می شود و توصیه می کنیم حتما در تور پاییزی استانبول ترکیه از آن دیدن نمایید.
مسجد اورتاکوی
نام واقعی این مسجد، بویوک است و به عنوان جواهر بسفر شناخته می شود. این مسجد شهرت خود را از محله ی Ortakot گرفته است که یکی از زیباترین مناطق در بسفر به حساب می آید. سبک معماری باروک در این مسجد فوق العاده دیدنی است و زمانی که با قایق به منطقه نزدیک می شوید، از دور می توان مناره های آن را مشاهده کرد. مسجد بویوک یکی از سازه هایی ست که به خوبی فرهنگ تلفیقی مردم استانبول را منعکس می سازد.
ایرانیانی که به شهر استانبول سفر می کنند، در کنار بازدید از جاذبه های گردشگری و مکان های تفریحی این شهر زیبا، علاقه ی زیادی به مساجد تاریخی استانبول نیز نشان می دهند. توصیه می کنیم که حتما مساجد فوق را در برنامه ی گردشگری خود گنجانده و از بناها و حال و هوای فوق العاده ی آن ها لذت ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید