مدارک سفارت آفریقای جنوبی

مدارک-سفارت-آفریقای-جنوبی

کلیه مدارک سفارت آفریقای جنوبی نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

** کلیه مدارک سفارت آفریقای جنوبی نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند **

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رو در روی هم الزامی می باشد)

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً از رو به‌ رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد،
حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال می باشد.

 5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال،
    سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است

(رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

  • جهت دانش‌ آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل،
    ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت
    حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

انواع ویزای آفریقای جنوبی

ویزای توریستی
ویزای کار
ویزای ترانزیت
ویزای تحصیلی
ویزای ترانزیت

ویزا توریستی آفریقای جنوبی

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که قصدشان از سفر به کشور آفریقای جنوبی تفریحی و گردشگری می باشد.
کشور آفریقای جنوبی برای مسافران ایرانی ویزای توریستی 14 روزه و یا یک ماهه صادر می کند.
ویزای توریستی آفریقای جنوبی یکبار ورود است و پس از خروج مجدد اجازه ورود دوباره ندارید و می بایست برای ورود به خاک کشور آفریقای جنوبی مجدد درخواست اخذ ویزا نمایید چه ویزای 14 روزه و چه ویزای یک ماهه داشته باشید اگر حتی قبل از اتمام 14 روز و یا یک ماه از کشور خارج شوید و بخواهید مجدد برگردید می بایست نسبت به اخذ مجدد ویزا اقدامات لازم را انجام دهید.

اخذ ویزای ترانزیت آفریقای جنوبی

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مقصد نهایی سفرشان آفریقای جنوبی
نمی باشد و اقامت آنها در کشورآفریقای جنوبی کمتراز یک روز و یا چندین ساعت می باشد و پس از اتمام مهلت ویزای خود و رسیدن به مهلت پرواز بعدی خود خاک کشور آفریقای جنوبی را ترک خواهند کرد.
برای اخذ این نوع از ویزا متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی خود که نشان دهند این موضوع است که مقصد نهایی او کشور دیگری است را به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزا تحصیلی آفریقای جنوبی

این نوع از ویزا برای افراد و متقاضیانی صادر می گردد
که قصدشان از سفر به کشور آفریقای جنوبی ادامه تحصیل در یکی از مقاطع تحصیلی مد نظرشان می باشد.

تحصیل در کشور آفریقای جنوبی به دو بخش ابتدایی و دبیرستان انجام می پذیرد که هر کدام به ترتیب 5 الی 6 سال طول می کشند.
قبل از اینکه متقاضی بخواهد نسبت به اخذ این نوع از ویزا اقدام نماید می بایست تاییدیه و دعوتنامه موسسه آموزشی و یا دانشگاهی که قصد ادامه تحصیل در آنجا را دارد را داشته باشد
تا از طریق آن نامه ها و تاییدیه ها اقدام به اخذ ویزای تحصیلی بنماید.

یکی از مزایای تحصیل در آفریقای جنوبی هزینه های پایین تحصیل و زندگی و دانستن و استفاده از زبان انگلیسی می باشد.

متقاضیان پس از اخذ ویزای تحصیلی و قبولی در یکی از موسسات آموزشی و دانشگاه های آفریقا و به پایان رساندن
دوره های مربوطه می توانند در آنجا کار پیدا کرده
و نسبت به اخذ اقامت دائم در کشور آفریقای جنوبی نیز اقدامات لازم را انجام داده
و اقامت خود را در صورت تایید تمامی مدارک خود و شرایط خود دریافت نمایند.

یکی از معروف ترین دانشگاه هایی که در کشور آفریقای جنوبی شناخته شده است دانشگاه کیپ تاون می باشد.
برای تحصیل در دانشگاه های آفریقای جنوبی ملزم به داشتن مدرک آیلتس با حداقل نمره 6 می باشد.
در کشور آفریقای جنوبی تحصیل در مقطع لیسانس همانند کشور ایران 4 سال به طول می انجامد.
تحصیل در مقطع فوق لیسانس 2 الی 3 سال به طول می انجامد و دکترا 2 الی 4 سال به طول می انجامد.

ویزا کار آفریقای جنوبی و ویزای تجاری آفریقای جنوبی

این نوع ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجارت و توانایی های خاص در زمینه های مختلف می باشند
که می تواند به صنعت و حرفه های کشورآفریقای جنوبی مفید بوده و مثمر ثمر باشد.

افرادی که اقدام به اخذ این ویزا می نمایند می بایست از کارفرما و موسسه ای که قصد کار در آنجا را دارند دعوتنامه کتبی که حاوی توافقات طرفین و قرارداد کار باشد را داشته باشند
تا با ارائه آن به سفارت بتوانند با روند سریعتر اقدام به اخذ ویزای کار خود نمایند.

اخذ ویزای کار یکی دیگر از روش های اقدام جهت داشتن اقامت کشور آفریقای جنوبی می باشد.

متقاضی اقامت در کشور آفریقای جنوبی پس از اخذ اقامت از طریق کار نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی میتواند اقدام کند.
دانشجویانی که در این کشور تحصیل می کنند با اجازه و تایید دولت آفریقای جنوبی و بعد از بررسی مدارک آنها نیز می توانند نسبت
به داشتن شغل و کار کردن در آفریقای جنوبی اقدام نمایند.

نکاتی در مورد دریافت ویزای آفریقای جنوبی

حضور شخص متقاضی به هنگام تحویل مدارک سفارت آفریقای جنوبی در سفارت الزامی است.
مدت بررسی وجوابگویی به تقاضای روادید حدود یک هفته (پنج روز کاری) پس از ارائه مدارک به طور کامل است.
سفارت از پذیرفتن مدارک ناقص معذور است.
تمامی مدارک ارائه شده متقاضیان در سفارت بایگانی شده و هیچ یک به هیچ وجه بازگردانده نخواهند شد.
تقاضای شما پس از سه ماه بلاتکلیفی (حتی پس از تائید) لغو می‌شود.
تقاضانامه، پشت عکس و هرگونه دست نوشته‌ای فقط و فقط با خودکار مشکی یا تایپ شده پذیرفته می‌شود. همچنین از دوختن (منگنه) مدارک بپرهیزید.

هزینه لازم برای تقاضای ویزای مبلغ ۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال است که هنگام تحویل مدارک باید به صورت نقدی (ایران چک) پرداخت شود.
توجه داشته باشید که این مبلغ تحت هیچ شرایطی عودت داده نخواهد شد و مطلقا غیرقابل استرداد است.

تمامی مدارک ترجمه و تایید شده (کپی برابر اصل) و همچنین تمامی تاییدیه‌ها و گزارش‌ های پزشکی از تاریخ صدور فقط به مدت ۶ ماه معتبر هستند.

آدرس سفارت آفریقای جنوبی در تهران :

میدان تجریش- خیابان ‏ولیعصر- باغ فردوس-‏خیابان یکتا- پلاک ۵‏‎‎

  • 021-22702866-9

ساعات کاری اداره کنسولی آفریقای جنوبی

از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۱۲ روزهای دوشنبه الی جمعه، به جز روزهایی که شامل تعطیلات سفارت می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در رایطه با مدارک سفارت آفریقای جنوبی می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.