مدارک سفارت بحرین

مدارک-سفارت-بحرین

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا و سفارت بحرین :

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 با پس زمینه سفید ( عکس پاسپورت نباشد )
دعوتنامه از شخص یا شرکتی در بحرین
رزرو بلیط و هتل

انواع ویزا های کشور بحرین :

  • ویزا تجاری
  • ویزا توریستی

نکاتی در مورد دریافت ویزا کشور بحرین :

برای دریافت ویزا کشور بحرین چه تجاری و چه توریستی حتما باید دعوتنامه ای از شرکت و یا سازمانی در بحرین داشته باشید که این شرکت و یا سازمان بازگشت شما به ایران را تضمین کند و در صورت عدم بازگشت کلیه مسئولیت به عهده این شرکت و یا سازمان خواهد بود .

2 نوع دعوتنامه برای سفر به بحرین وجود دارد:

دعوتنامه ای که از طرف بستگان برای شما ارسال می شود .
دعوت نامه ای که از طرف شرکت های خصوصی و یا دولتی برای شما ارسال می شود.

قیمت و هزینه دریافت ویرا بحرین – قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بحرین :

جهت آگاهی و قیمت و هزینه ویزا بحرین از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید .
قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور بحرین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز
( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

در حال حاضر ایرلاین های آسمان – ماهان – ایران ایر و گلف ایر پرواز های مستقیم از ایران به بحرین و بحرین به ایران پروازهای مستقیم انجام می دهند

همچنین امکان پرواز به بحرین توسط خطوط هواپیمایی پگاسوس – ترکیش – فلای دبی – امارات – اتحاد و عمان ایر امکان پرواز با یک توقف به بحرین نیز وجود دارد .

سفارت بحرین در تهران:

تهران ، بزرگراه آفریقا، قبل از ‏جهان کودک، نبش کوچه ‏زوبین، پلاک 248 | تلفن : 88772847

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک سفارت بحرین می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.