مدارک سفارت برزیل

مدارک-سفارت-برزیل

 کلیه مدارک سفارت برزیل نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

** کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند **

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رودر روی هم الزامی می باشد)

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال می باشد.

 5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است

(رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

  • جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

9)از دیگر موارد الزامی در اخذ ویزای برزیل داشتن بیمه‌ای معتبر با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که در برزیل نمایندگی داشته باشد و تمامی هزینه‌های درمانی در مدت اقامت درخواست‌کننده ویزای برزیل را به عهده بگیرد.

انواع ویزای برزیل

ویزای بازدید 

ویزای تحصیلی

نحوه درخواست ویزای برزیل

۱) برای درخواست ویزای سفر به برزیل متقاضی ابتدا باید پرسش‌نامه را تکمیل کند.

۲) درخواست ویزا تنها در شرایطی پذیرفته خواهد شد که کلیه مدارک مورد نیاز اسکن و از طریق پرسشنامه در تارنما بارگذاری و ثبت شده باشد.

تمامی مدارک ارائه شده به سفارت باید به یکی از زبان‌های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیائی ترجمه رسمی شده باشد.
تمامی صفحات پرسشنامه باید تکمیل، پرینت و توسط متقاضی امضاء شود.

۳) پس از تکمیل و ارسال آنلاین پرسشنامه نسخه پرینت شده صفحه اول و نیز اصل مدارک اسکن شده در پرسشنامه باید توسط متقاضی ارائه شود.

در مراحل اخذ ویزا برزیل مصاحبه‌ای با مسافر انجام نمی‌شود، لذا وکیل و یا نماینده (آژانس‌های مسافرتی) شخص مسافر نیز می‌تواند با در دست داشتن مدارک زیر به سفارت مراجعه کند.

جهت اخذ ویزای تجاری مدارک ذیل باید اسکن و از طریق پرسشنامه مربوطه در تارنما بارگذاری و ثبت شده باشد:

اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل شش ماه اعتبار.
گذرنامه‌های پیشین
یک قطعه عکس رنگی جدید ۴*۳
دعوتنامه از سوی شرکت و یا موسسه ای که متقاضی در طول اقامت خود در برزیل ملاقات خواهد کرد.
گواهی تمکن مالی از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی و یا اقرارنامه محل کار مبنی بر حمایت مالی و تقبل هزینه های متقاضی در طول سفر توسط کارفرما.
معرفی‌نامه محل کار به همراه لیست بیمه از محل کار با ذکر سمت و هدف از مسافرت به برزیل
رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت از برزیل (برای حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست روادید)
رزرو هتل در برزیل

هزینه ویزای توریستی برزیل

اعتبار ویزای توریستی برزیل 30 روز است؛ اما در صورت لزوم می‌توانید آن را تمدید کنید.
دریافت ویزا حدود 7 تا 10 روز زمان می‌برد و هزینه آن حدود 120 دلار است.

آدرس سفارت برزیل  در تهران :

تهران ، خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه)، خیابان بهار، نبش خیابان یکتا، پلاک 26

تلفن سفارت برزیل در تهران :

  • تلفن: 22753108 – 22753109 – 22753110 (021)

ساعات کاری اداره کنسولی برزیل:

روز و ساعات کاری: یکشنبه تا چهارشنبه، ساعت 9 تا14

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک سفارت برزیل می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.