مدارک سفارت سنگاپور

مدارک-سفارت-سنگاپور

* کلیه مدارک سفارت سنگاپور نیاز به 2 سری کپی در برگۀ A4 دارند.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رودر روی هم الزامی می باشد)

2) 4 قطعه عکس 4*6 یا 4*3  رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و یا کپی واضح از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

4) اصل گردش حساب بانکی با مهر و امضای بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
  • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 50.000.000 ریال باشد.
5) تکمیل فرم مشخصات فردی

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات
که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌­گردد.

سایر مدارک سفارت سنگاپور

شناسنامه و کارت ملی
آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی
واچر هتل هماهنگ با زمان درخواستی سفر
بلیط هواپیما (رفت و برگشت)
پرداخت وجه صدور ویزا
گفتنی است امکان درخواست ویزای سنگاپور به صورت آنلاین نیز وجود دارد؛
در این صورت درخواست باید حداقل ۳۰ روز قبل از ورود به سنگاپور و از طریق رابط معتبر در این کشور انجام شود.

سفارت سنگاپور در تهران

سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزای سنگاپور از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها و همچنین آژانس‌های مسافرتی
که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی قابل انجام است.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.