مدارک سفارت قطر

مدارک-سفارت-قطر

مدارک سفارت قطر و انواع ویزا

انواع ویزا مقام‌های رسمی، توریستی، تجاری، شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس، همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس، ترانزیت، توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان، ویزای بازدید و ویزای مجدد.

مدارک شناسایی، عکس، رزرو بلیط هواپیما و هتل، مدارک دال بر توانایی مالی.

مدت زمان لازم برای صدور ویزا:

ویزای توریستی در مدت ۲۴ ساعت صادر می‌شود.

انواع ویزای قطر:

ویزای مقام‌های رسمی
ویزای تجاری
ویزای توریستی
ویزای شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس
ویزای همراهان شهروندان عضو شورای همکاری خلیج فارس (شامل پرستار کودک، راننده و…)
ویزای ترانزیت (این ویزا مختص کسانی است که به‌ عنوان مقصد ثالث قصد عبور یا اقامت در قطر را دارند.)
ویزای توریستی مشترک برای بازدید از دو کشور قطر و عمان (شهروندان ۳۳ کشور جهان می‌توانند از این نوع ویزا استفاده کنند.)
ویزای فوری توریستی (ویژه شهروندان ترکیه، لهستان، مجارستان و قبرس)
ویزای بازدید
ویزای مجدد (این ویزا ویژه شهروندانی است که پیش‌تر ویزای خود را به صورت الکترونیک دریافت کرده‌اند.)

مدارک لازم برای ویزای توریستی قطر:

اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماه
کپی شناسنامه و کارت ملی
دو قطعه عکس ۴*۶
رزرو قطعی هتل
رزرو بلیط هواپیما
ارائه سند بانکی مربوط به حساب سه ماه گذشته متقاضی (حداقل موجودی حساب بانکی متقاضی باید ۵,۰۰۰ ریال قطر باشد.)

مدت اعتبار ویزای توریستی:

ویزای توریستی قطر در مدت ۲۴ ساعت برای شهروندان کلیه کشورها با سیستم اتوماتیک صادر می‌شود. این ویزا از تاریخ صدور به مدت سه ماه دارای اعتبار است و دارنده ویزا باید قبل از اتمام اعتبار آن وارد خاک قطر شود. همچنین، دارنده ویزا می‌تواند به مدت یک‌ ماه با استفاده از ویزای توریستی در خاک قطر اقامت داشته باشد. البته ویزای توریستی قابل تمدید نیست.

آدرس سفارت قطر در تهران

تهران-بزرگراه آفریقا-خیابان گل آذین-پلاک 4   تلفن: 22051255

ساعت و روز کاری سفارت قطر

یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 تا 15:30

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک سفارت قطر می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.