مدارک سفارت لبنان

مدارک-سفارت-لبنان

مدارک سفارت لبنان و ویزای توریستی لبنان

مدت اعتبار ویزا ( طبق تاریخ پرواز )

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید
  • رزرو بلیط هواپیما رزرو هتل مشخصات فردی
  • ( آدرس محل کار و سکونت و تلفن )
  • کپی کارت ملی و شناسنامه

اتباع ایرانی بدون نیاز به ویزا به مدت 20 روز می توانید در لبنان حضور داشته باشند به شرط اینکه سفر آنها توریستی باشد.

انواع ویزا های کشور لبنان :

ویزا توریستی ( سینگل و دبل – اقامت بیش از 20 روز )
ویزا مولتی
ویزا کار
ویزا ترانزیت
ویزا بازرگانی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های کشور لبنان :

اصل پاسپورت
2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید .
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل
مشخصات فردی ( آدرس محل کار و سکونت و تلفن )
کپی کارت ملی و شناسنامه
معرفی نامه یا قرارداد با شرکتی در لبنان ( جهت ویزا کار )
ویزا و بلیط کشور ثالت ( جهت ویزا ترانزیت )
معرفی نامه از شرکتی در لبنان که در آن نوع فعالیت شما ذکر شده باشد ( ویزا بازرگانی )

نکاتی در مورد انواع ویزا های کشور لبنان :

ویزای ترانزیت در دو نوع 48 ساعته و 15 روزه صادر می شود .

ویزا مولتی دارای اعتبار 3 ماهه می باشد و به دفعات امکان ورود و خروج از لبنان به به شما می دهد .

قیمت و هزینه دریافت ویزا لبنان :

جهت آگهی از قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور لبنان – همچنین بلیط هواپیما و رزرو هتل و با تور های مسافرتی به لبنان از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به لبنان :

در حال حاضر خطوط هواپیمایی ایران ایر و ماهان پرواز های مستقیم بین ایران و بیروت انجام می دهند .

همچنین چنانچه قصد سفر به لبنان بوسیله خطوط هواپیمایی خارجی را دارید بهترین گزینه خطوط هواپیمایی پگاسوس و ترکیش ترکیه می باشند ( با یک توقف در استانبول ) .

سفارت لبنان در تهران:

خیابان کریم خان، خیابان ‏ویلا، کوچه افشین، پلاک ‏‏20‏ | تلفن : 88908451

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک سفارت لبنان می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل تمایید.