مدارک سفارت نپال

مدارک-سفارت-نپال

جالب است که بدانید برای ورود به این کشور به ویزا و مدارک سفارت نپال نیاز ندارید.
نپال یکی از مجمع الجزایر زیبای اقیانوس هند است که ساحل زیبای آن با شن‌های سفید، آب‌های نیلی رنگ اقیانوس هند و درختان نخل روییده در این جزیره، آن را به بهشتی در دل مناطق استوایی تبدیل کرده است، طبیعت و مناظر فوق العاده جزیره نپال باعث شده تا در تمام چهار فصل سال گردشگران به این منطقه سفر کنند.

هنگامی که شما به فرودگاه نپال می‌رسید در گذرنامه شما یک مهر درج می‌شود که در واقع این مهر مجوز ورود شما به کشور نپال است و طبق قوانین این مجوز، شما می‌توانید 90 روز در این جزیره اقامت داشته باشید و از زیبایی‌های این بهشت استوایی لذت ببرید. البته باید بدانید که کشور ایران به نپال پرواز مستقیم ندارد به همین علت باید از ایران به کشور دیگری بروید و بعد با پرواز دیگر به کشور نپال برسید.

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور نپال نیازی به اخذ ویزا این کشور نداشته و ویزای این کشور در فرودگاه این کشور صادر می گردد.

  • ویزای توریستی نپال برای شهروندان بسیاری از کشورها در فرودگاه‌های این کشور و نیز مرزهای زمینی با پرداخت مبلغی
    مابین ۲۵ تا ۱۰۰ دلار (بسته به زمان اقامت)
  • ارائه یک قطعه عکس (اگر همراهتان نداشتید می‌توانید از عکاسی داخل فرودگاه تهیه کنید)
  • پرکردن فرم مخصوصی امکان‌پذیر است.
    بیشترین زمانی که می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید، ۱۵۰ روز است.

برای هر روز اضافه نیز می‌توانید با پرداخت دو دلار اجازه اقامت بگیرید.
لازم به ذکر است،‌اگر تابعیت یکی از کشورهای اتحادیه سارک (اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا) را دارا باشید، نیازی به ویزا نخواهید داشت.

مدارک لازم جهت ویزای نپال

فرم درخواست ویزا با درج تمامی اطلاعات کامل و به صورت خوانا.(بعد از بررسی های انجام شده از طرف سفارت و
کنسولگری به شما وقت ملاقات داده می شود که مدارک خود را ارئه دهید).

اصل و کپی شناسنامه (ترجمه شده به لاتین).
اصل و کپی کارت ملی (ترجمه شده به لاتین).
عکس ۳*۴ با زمینه سفید.
بلیط رفت و برگشت نپال.
رزرواسیون هتل.

آدرس کنسولگری نپال در تهران:‌

آدرس:خیابان مطهری- خیابان قائم مقام فراهانی جنوبی- خیابان ۲۶- پلاک ۱۰- واحد ۱۷

تلفن: ۸۸۸۴۵۶۵۸

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک سفارت نپال می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.