مدارک سفارت کلمبیا

مدارک-سفارت-کلمبیا

کلیه مدارک سفارت کلمبیا نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

** کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند **

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رودر روی هم الزامی می باشد)

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال می باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
وکلا: پروانه وکالت.
مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است

(رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
تکمیل فرم مشخصات فردی
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

9)از دیگر موارد الزامی در اخذ ویزای کلمبیا داشتن بیمه‌ای معتبر با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که در کلمبیا نمایندگی داشته باشد و تمامی هزینه‌های درمانی در مدت اقامت درخواست‌کننده ویزای کلمبیا را به عهده بگیرد.

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

انواع ویزا های کشور کلمبیا :

  • ویزا توریستی
  • ویزا کاری
  • ویزا بازرگانی

ویزا توریستی :

( برای افرادی که قصد گردش و سپری کردن اوقات فراغت خود را دارند صادر میگردد. )

ویزا کاری :

( این نوع ویزا برای کسانی که قصد کار کردن را دارند صادر میگردد. )

ویرا بازرگانی :

( این سری از ویزا برای افرادی که قصد تجارت و بازرگانی را دارند صادر میگردد. )

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کلمبیا

دعوتنامه (در صورت وجود)
اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
رزرو قطعی بلیط رفت و برگشت
رزرو قطعی هتل

مدارک مورد نیاز ویزای کاری کلمبیا

اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
اصل قرارداد کاری فی مابین شما و کارفرمای کلمبیایی

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری کلمبیا

اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار
اصل نامه از شرکت کلمبیایی که در آن ذکر شده باشد برای انجام چه معامله‌ای عازم این کشور هستید.
نامه از شرکت ایرانی که در آن نوع فعالیت شما در کلمبیا ذکر شده باشد.

آدرس سفارت کلمبیا در تهران:

خیابان دروس – خیابان هدایت – خیابان فریار – پلاک 5 

تلفن های : 7-22558956-021

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک سفارت کلمبیا با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.

مدارک سفارت کلمبیا