آسمان پرستاره پرشیا

آسمان پرستاره پرشیا

شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی

نگاهی نزدیک تر به طاق پیروزی پاریس


نگاهی نزدیک تر به طاق پیروزی پاریس

نگاهی نزدیک تر به طاق پیروزی پاریس

طاق صلح یا طاق پیروزی پاریس یکی از زیباترین بناهایی ست که در تور فرانسه 97 و در پایتخت این کشور خواهید یافت.

ناپلئون اول رویای این را  در سر می پروراند که پایتخت امپراطوری خود را به زیباترین شهر جهان تبدیل سازد.

در 17ام فوریه سال 1806 میلادی طرح ستون شکوه ارتش بزرگ که در حال حاضر ستون وندوم شناخته می شود، داده شد. در 18ام فوریه نیز وی فرمان تکمیل پانتئون را امضا کرد.

فرمان ساخت طاق پیروزی پاریس

یک فرمان امپراطوری دیگر برای احداث طاقی قوس مانند به نشان پیروزی در ورودی بلواری که به زندان سابق باستیل منتهی می شد، و از آن جا به محدوده ی سنت آنتونی می رسید، صادر شد.

در ماه مارس سال 1806 میلادی، معمار معروف ژان فرانسوا تریس چالگرین مامور شد تا بهترین محل برای قرار دادن طاق را پیدا کند.

فرمان ساخت طاق پیروزی پاریس

او به موقعیت های مختلفی فکر کرده و آن را از هر لحاظ آزمود، تا این که در 9ام ماه می، ناپلئون با پیشنهاد قرار دادن این طاق در Place de l’Etoile موافقت کرد.

در 11ام ماه می 1806 این پروژه به معماران مورد اعتماد امپراطوری فرانسه یعنی چالگرین و جین آرنولد ریموند سپرده شد. در 15ام آگوست 1806 اولین سنگ این بنا به مناسبت سالروز تولد ناپلئون در جای خود قرار گرفت و پروژه آغاز شد.

تعدادی از برجسته ترین معماران که آنتواین کریسوستوم کواتریم د کوئینچی، چارلز پقسیر، الکساندر تئودور بروینیارت و پیر فرانسوآ لئونادر در شمار آن ها بودند، در ساخت پروژه ی محبوب امپراطوری فرانسه شرکت داشتند.

دو سال از شروع پی گذاری این بنا گذشته بود و چالگرین با خوش شانسی پیش بینی نشده ای در سال 1810 میلادی یعنی زمانی که ناپلئون با ماری لوئیس اتریشی ازدواج کرد، روبرو شد. چارلگین در میان تابلوهای نقاشی ماری لوئیس موردی را مشاهده کرد که بنایی چون طاق صلح پاریس در آن دیده می شد. وی موارد ظریفی را در این نما یافت که موجب گردید تا تغییرات جزئی در بنای در دست ساخت خود به وجود بیاورد.

پس از این که معمار بزرگ چالگرین در سال 1811 درگذشت، مسئولیت وی به وسیله ی لوئیس رابرت گوست انجام می شد، اما متاسفانه در آوریل 1814 پس از شکست امپراطوری ساخت و ساز متوقف شد.

در 19ام اوت 1824، معمار ژان نیکولاس هیوت سفارش تغییراتی در طرح اولیه ی چالگرین را دریافت کرد. اما زمانی که چارلز پنجم روی کار آمد، دستور داد که ساخت و ساز این طاق طبق طرح اولیه ی چالگرین پیش برود و هیوت که خود موافق تغییرات بود از دستورات سرپیچی کرده و به وسیله ی وزیر کشور از سرپرستی این پروژه برکنار شد.

در ماه ژانویه سال 1828، هیوت از سقوط وزارت خانه بهره جسته و دوباره پست خود را به عنوان سرپرست ساخت پروژه ی طاق صلح به دست آورد.

هیوت دوباره و در نهایت از این وظیفه در تاریخ 20ام جولای 1832 حذف شد و به جای او گوئیلام آبل بلوت ساخت طاق را تا سال 1836 و تا زمان اتمام آن در دست داشت.

طراحی اولیه ی طاق پیروزی که در تور فرانسه 97 در شهر زیبای پاریس خواهید دید، از نوع معماری نئوکلاسیک به سبک روم باستان می باشد.

مجسمه های طاق صلح فرانسه

مجسمه هایی که در ستون های طاق پیروزی پاریس مشاهده می کنید به وسیله ی مجسمه سازان بزرگ Lemaire، Cortot، Rude، Etex و Pradier ساخته شده اند.

مجسمه های طاق صلح فرانسه

در دیوار داخلی ستون های طاق پیروزی، نام 558 ژنرال فرانوس که در جنگ ها کشته شده اند، حک شده است. همین طور در قسمت های پایین تر ستون ها، شما می توانید نام جنگ های بزرگ ناپلئون را مشاهده کنید. اما  در این میان جنگ های پس از خروج ناپلئون از الب و شکست نهایی وی در واترلو را نمی بینیم.

مجسمه های طاق صلح فرانسه1

آرامگاه سرباز ناشناخته ی جنگ جهانی اول نیز زیر قوس طاق پیروزی قرار دارد. فرانسوی ها این ایده را از مقبره ی سرباز گمنام در کلیسای وست مینیستر بریتانیای کبیر الهام گرفتند. در بالای این مقبره نوشته شده است: در اینجا یک سرباز فرانسوی آرمیده، که برای سرزمین پدری اش از سال 1914 تا 1918 جنگیده است.

مجسمه های طاق صلح فرانسه2

هر ساله در 11ام نوامبر، مراسمی در فرانسه و به خصوص پاریس برگزار می شود که بسیاری از فرانسوی ها طی آن در یک راهپیمایی از زیر طاق پیروزی عبور می کنند.

به خاطر داشته باشید که حتما در سفر با تور فرانسه پاریس به طاق پیروزی یا طاق صلح پایتخت این کشور سر زده و از بنای باشکوه آن دیدن نمایید.

تماشای مجسمه های سربازان فرانسوی و مقبره ی سرباز گمنام جنگ جهانی لحظات خاصی را برایتان به وجود می آورد.

منبع: arcdetriompheparis.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اطلاعات

شبکه های اجتماعی ما

تماس با آژانس

02122887100

پشتیبانی 24 ساعته