همایش بینالمللی گردشگری و توسعه که روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۰ و ۱۱ مهر ماه جاری در دانشگاه کردستان برگزار میشود، ارسال شده است. همایش بینالمللی گردشگری و توسعه در صنعت گردشگري با توجه به ابعاد فراگير اقتصادي، فرهنگي، سياسي، … به يکي از مهمترين صنايع مفيد و پر سود دنياي امروز تبديل شده است و در اين ميان کشورهاي برخوردار از جاذبه هاي غني توريستي و اکو توريستي با برنامه ريزي هاي کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت مصمم به گسترش توريسم در ابعاد داخلي و خارجي مي باشند.
طبق ارزيابي هاي سازمان تجارت جهاني (WTO)، درآمد حاصله از اين صنعت در سال هاي اخير به حجم مبادله اي بالغ بر 900 ميليارد دلار در سال رسيده است، در حالي که ايران به رغم برخورداري از توانمندي هاي بالاي ميراث فرهنگي، طبيعي و جاذبه هاي اکوتوريستي، در ميان 150 کشور عضو سازمان جهاني جهانگردي، رتبه 68 و حتي در بهترين شرايط زماني، 75 را به خود اختصاص داده و از اين رقم 900 ميليارد دلاري در خوشبينانه ترين حالت، رقمي معادل يک ميليارد دلار درآمد دارد.
مقالات گردشگری با استفاده از مطالعات کتابخانه اي و مشاهدات ميداني و داده هاي آماري و تجزيه و تحليل آن به بررسي اجمالي نقش صنعت گردشگري بر متغيرهاي کلان اقتصادي مانند اشتغال، سرمايه گذاري، توزيع عادلانه درآمد پرداخته شده، برخي از موانع و مشکلات گسترش اين صنعت را بررسي کرده و راهکارهاي کاربردي براي آن که کشورمان به سهم و جايگاه اصلي خود در بازار جهاني گردشگري دست يابد مورد مطالعه قرارگرفته است.
رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه کردستان روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری اولین همایش بینالمللی گردشگری و توسعه با محوریت چالشها و راهبردها در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این همایش با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه در دانشگاه کردستان آغاز به کار کرده است.
خبات نسایی افزود: همایش بین المللی گردشگری و توسعه با محور سیاستهای کلان و راهبردها در توسعه گردشگری، کسب و کارهای جدید و کارآفرینی گردشگری، مدیریت و برنامهریزی گردشگری، بازاریابی گردشگری، گردشگری هوشمند و گردشگری پایدار برگزار میشود.
وی افزود: کردستان چند مزیت رقابتی در حوزه اقتصادی دارد که گردشگری یکی از آنهاست و به همین دلیل دانشگاه با محوریت گروه مدیریت برگزاری اولین همایش بین المللی گردشگری و توسعه را با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه عراق تصویب کرد.
رئیس مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه کردستان اضافه کرد: با توجه به اینکه قطب گردشگری دانشگاهی ایران، دانشگاه علامه است، به همین دلیل سه سخنران کلیدی از این دانشگاه به همایش دعوت شدهاند و در مجموع مدعوین افرادی تخصصی و صاحبنظر در این حیطه هستند.
وی ادامه داد: نبود درک علمی از گردشگری یکی از مشکلات عمده این حوزه در کردستان است متاسفانه درکی عامیانه و سطحی از این مهم دارند که دانشگاه کردستان با هدف حذف نگاه سطحی از گردشگری و جایگزین کردن نگاه علمی اقدام به برگزاری این همایش می کند.
نسایی از ارسال ۱۶۷ مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: همچنین ۹ کارگاه آموزشی نیز در این همایش برگزار خواهد شد. وی اعلام کرد: ۱۳۵ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای مختلف کشور و همچنین اساتید و محققانی از عراق، ترکیه، نیوزیلند، فرانسه، ایتالیا و قبرس حضور دارند.
پشتیبانی 24 ساعته
دیدگاهتان را بنویسید