ویزای اتریش

ویزای اتریش

برای آن که به اتریش سفر کنید، می بایست ویزای این کشور را دریافت نمایید. دریافت ویزای اتریش نیازمند

فرم ثبت نامه و درخواست اولیه و پس از آن تعیین وقت سفارت می باشد.

دریافت فرم درخواست ویزا اتریش

کسانی که دارای تعهدنامه الکترونیکی هستند و یا قصد درخواست اقامت را دارند، می بایست به صورت آنلاین اقدام نمایند.

سایر افراد می توانند با شماره های سفارت از روز یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 9 صبح الی 12 ظهر تماس بگیرند.

همین طور با ارسال ایمیل درخواست خود را برای دریافت وقت سفارت اعلام کنند.

مدارک لازم جهت دریافت ویزا توریستی اتریش

  • فرم درخواست ویزای اتریش (این فرم را می توانید به صورت دستی گرفته یا از وب سایت سفارت دانلود نمایید.)

  • دو قطعه عکس رنگی 3*5 در 4*5 (عکس زمینه سفید و مطابق با ظاهر فعلی شخص)

  • پاسپورت با حداقل سه ماه اعتبار + کپی پاسپورت

  • مدارک اشتغال به کار + ترجمه آلمانی (بهتر است ترجمه رسمی باشد)

  • بیمه نامه مسافرتی

  • بلیط هواپیما (بلیط خریداری شده یا رزرو بلیط کفایت می کند)

  • ارائه مدارک منابع مالی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)

  • فاکتور هزینه رسیدگی به درخواست ویزا

  • مدارک رزرو هتل (در صورت وجود)

  • مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان اتریشی الزامی است.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رودر روی هم الزامی می باشد)

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)
حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:
  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است

(رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

  • جهت دانش‌ آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل،
    ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
    پس از تکمیل مدارک فوق می باید در روز مصاحبه به محل سفارت مراجعه نمایید.
    * حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 75000000 تومان باشد.
انواع مدارک متناسب با نوع سفر جهت اخذ ویزای اتریش
  • مدارک ویزای اتریش جهت ملاقات با خانواده و دوستان

اصل و دو نسخه کپی دعوت نامه ارسال شده، کپی کارت اقامت یا کارت شناسایی فرد دعوت کننده از اتریش،
اصل و کپی شناسنامه های ترجمه شده به انگلیسی و یا اتریشی
(به طوری که نسبت فامیلی دعوت کننده و شخص دعوت شده باید مشخص گردد.)

  • مدارک ویزای اتریش تجاری

ارائه اصل و کپی یک دعوت نامه معتبر از موسسه اتریشی،
ترجه مدارک شرکتی که شخص متقاضی در ایران مشغول به کار
است(مانند ترجمه روزنامه رسمی شرکت مورد نظر)، ارائه کپی کارت بازرگانی، اشخاصی که برای اولین بار تقاضای ویزای تجاری
اتریش می کنند باید توجه داشته باشند که لازم است از دفاتر بازرگانی اتریش ساکن در تهران معرفی نامه دریافت کنند،
در غیر این صورت ارائه فتوکپی ویزای قبلی اتریش(در صورت وجود) کافی است.

  • مدارک ویزای اتریش پزشکی

ارائه ترجمه رسمی و دو سری کپی از ترجمه مجوز شورای پزشکی ایران که جهت اعزام به خارج از کشور صادر شده است،
ارائه اصل و کپی برگه تعیین وقت از بیمارستان یا کلینیک اتریشی.
نکته ای که در این جا قابل توجه است این است که لازم به ذکر است که یک نفر از اعضای خانواده درجه یک
(پدر ، مادر ، خواهر ، برادر ، فرزند و همسر)باید در طول سفر همراه بیمار در باشد.

  • مدارک ویزای اتریش اقامت

متقاضی باید کپی تمام مدارکی را که برای جواب ویزای اتریش مفید است
در ضمیمه نامه ای به کنسول گری جهت بیان دلایل تقاضای ویزای اتریش ارائه کند.
افرادی که مدارکشان جهت اخذ ویزای اتریش کامل باشد به وسیله تلفن برای مصاحبه حضوری دعوت می شوند.

  • مدارک ویزای اتریش دانشجویی

باید اصل و کپی پذیرش از دانشگاه یا مدارس اتریش ارائه گردد،
اصل و کپی یک گواهی رسمی از جانب شخص اتریشی یا ایرانی که ساکن اتریش است مبنی بر این که همه هزینه های
شخصی و تحصیلی شخص متقاضی را در زمان اقامتش در این کشور تامین کند ،
در صورت وجود نیز ارائه سندی که نشان دهنده حساب بانکی شخص متقاضی در اتریش باشد الزامی است.

مدارک درخواست روادید در صورت وجود باید به ترتیب زیر تحویل داده شود:

عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند.

  • گذرنامه
  • فرم درخواست + عکس
  • کپی بلیط و رزرو هتل
  • دعوتنامه
  • ریزپرینت حساب بانکی
  • گواهی تمکن مالی بانک
  • فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
  • سند ملکی
  • شناسنامه
  • سایر مدارک
  • کپی بیمه

برای اخذ ویزای اتریش این چند نکته را فراموش نکنید:

1. منظور از روز کاری برای اخذ ویزا، روزهایی است که سفارت‌خانه اتریش در ایران باز هستند.

2. صدور ویزای اتریش به منزله‌ی ورود قطعی شما به قلمروی جمهوری اتریش نیست. ممکن است هنگام گذر از مرز، افسر مرزبانی، دلایلی برای عدم پذیرش یا اخراج ارائه دهد. در حقیقت امکان ابطال ویزا و عدم اجازه‌ی ورود به اتریش وجود دارد.

3.ارائه‌ی اسناد جعلی در وقت مصاحبه، پیامدهای سنگینی مثل محرومیت از صدور ویزا دارد.

4.برای ارتباط با بخش ویزای سفارت اتریش از ساعت 13:30 تا 15 با شماره‌ای که در پایین صفحه آمده، تماس بگیرید.

5.سفارت اتریش توصیه می‌کند برای گرفتن وقت ویزا و سایر خدمات گول دلالان جلوی سفارت را نخورید.

6.درخواست ویزا حداکثر 3 ماه و حداقل 4 هفته پیش از شروع سفر برنامه‌ریزی شده، قابل قبول است.

7.برای ارسال ایمیل باید به سایت سفارت اتریش بروید و در قسمت نظرات، درخواست خود را اعلام کنید.

8.هزینه‌ های کنسولی و ویزا باید در سفارت و با یورو پرداخت شود.

9.سفارت اتریش از تاریخ 3 نوامبر 2013، منحصرا ترجمه‌ های فارسی به آلمانی را در چارچوب درخواست‌های ویزا می‌ پذیرد.

هزینه ویزای اتریش
  • کودکان زیر 6 سال: رایگان

  • کودکان 6 الی 12 سال: 35 یورو

  • ویزای شینگن: 60 یورو

  • اقامت بین 91 تا 180 روز: 100 یورو

  • تایید مدارک: 40 یورو

  • صدور گذرنامه : 76 یورو

به یاد داشته باشید که می باید برای تمام اعضای خانواده وقت مصاحبه بگیرید.

آدرس سفارت اتریش:

تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی ، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۶-۸

تلفن: 0040 2275 (21)0

تلفن بخش کنسولی: 0046 2275 (21)0

یکشنبه ها الی پنجشنبه ها از ساعت 13:30 الی 15

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دریافت ویزای اتریش می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس بگیرید.