ویزای اسپانیا

ویزای اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا

اخذ ویزا اسپانیا برای توریست هایی که به این کشور زیبای اروپایی سفر می کنند، مشمول مراحلی است.
با اخذ ویزای توریستی اسپانیا می توانید به مدت 90 روز در این کشور بمانید.
برای ثبت نام می باید به وب سایت BLS آدرس وب سایت https://blsspain-iran.com/persian وارد شوید.
این وب سایت به عنوان رابط میان متقاضی و کنسول گری عمل می کند.
لازم است که آدرس ایمیل خود را در محل خواسته شده وارد کرده و مراحل را طی نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای اسپانیا

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رودر روی هم الزامی می باشد)

2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)
حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:
  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است

(رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

  • جهت دانش‌ آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل،
    ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
    پس از تکمیل مدارک فوق می باید در روز مصاحبه به محل سفارت مراجعه نمایید.
    * حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 75000000 تومان باشد.

در همین روز مبلغ لازم برای اخذ ویزا، از متقاضی دریافت خواهد شد.

انواع ویزای اسپانیا

هر یک از این انواع ویزای کشور اسپانیا مدت اعتبار خاص خود را دارند.
ویزاهای کوتاه‌ مدت شینگن که برای بار اول صادر می‌شوند و اهدافی توریستی دارند عموماً اعتباری ۱۵ روزه دارند.
اما در مراحل بعدی و بنا بر دلایلی که برای سفر ارائه می‌دهید می‌توانند تا ۳ ماه اعتبار داشته باشند.
ویزای مولتی اسپانیا هم درواقع همان ویزای مولتی شینگن است که می‌تواند حداکثر تا ۵ سال اعتبار داشته باشد
و دارنده این ویزا قادر خواهد بود تا زمان اعتبار ویزای خود بدون محدودیت به حوزه شینگن وارد و از آن خارج شود.
اما باید به نکته‌ای مهم در این زمینه اشاره‌ کنیم و آن فرق بین مدت اعتبار ویزای شینگن و تعداد روزهای مجاز برای اقامت در اروپا است.
بنا بر قانونی موسوم به ۱۸۰/۹۰ صرف‌نظر از مدت اعتبار روادید اسپانیا (حتی ویزاهای مولتی) هر فرد تنها می‌تواند
در یک دوره  180روزه تنها ۹۰ روز در حوزه شینگن (یک کشور یا هر تعداد کشور) اقامت داشته باشد
و پس از طی شدن ۹۰ روز حتی اگر ویزای اسپانیای وی ۱ سال دیگر اعتبار داشته باشد، از خاک اروپا خارج‌شده،
منتظر بماند دوره ۱۸۰ روزه پایان یابد و مجدداً به اروپا یا اسپانیا برگردد و تا ۹۰ روز دیگر در هر یک از کشورهای اروپایی اقامت داشته باشد.

انواع مدارک متناسب با نوع سفر جهت اخذ ویزای اسپانیا
  • مدارک ویزای اسپانیا جهت ملاقات با خانواده و دوستان

اصل و دو نسخه کپی دعوت نامه ارسال شده، کپی کارت اقامت یا کارت شناسایی فرد دعوت کننده از اسپانیا،
اصل و کپی شناسنامه های ترجمه شده به انگلیسی و یا اسپانیایی
(به طوری که نسبت فامیلی دعوت کننده و شخص دعوت شده باید مشخص گردد.)

  • مدارک ویزای اسپانیا تجاری

ارائه اصل و کپی یک دعوت نامه معتبر از موسسه اسپانیایی،
ترجه مدارک شرکتی که شخص متقاضی در ایران مشغول به کار
است(مانند ترجمه روزنامه رسمی شرکت مورد نظر)، ارائه کپی کارت بازرگانی، اشخاصی که برای اولین بار تقاضای ویزای تجاری
اسپانیا می کنند باید توجه داشته باشند که لازم است از دفاتر بازرگانی اسپانیا ساکن در تهران معرفی نامه دریافت کنند،
در غیر این صورت ارائه فتوکپی ویزای قبلی اسپانیا (در صورت وجود) کافی است.

  • مدارک ویزای اسپانیا پزشکی

ارائه ترجمه رسمی و دو سری کپی از ترجمه مجوز شورای پزشکی ایران که جهت اعزام به خارج از کشور صادر شده است،
ارائه
اصل و کپی برگه تعیین وقت از بیمارستان یا کلینیک اسپانیایی.
نکته ای که در این جا قابل توجه است این است که لازم به ذکر است که یک نفر از اعضای خانواده درجه یک
(پدر ، مادر ، خواهر ، برادر ، فرزند و همسر)باید در طول سفر همراه بیمار در باشد.

  • مدارک ویزای اسپانیا اقامت

متقاضی باید کپی تمام مدارکی را که برای جواب ویزای اسپانیا مفید است
در ضمیمه نامه ای به کنسول گری جهت بیان دلایل تقاضای ویزای اسپانیا ارائه کند.
افرادی که مدارکشان جهت اخذ ویزای اسپانیا کامل باشد به وسیله تلفن برای مصاحبه حضوری دعوت می شوند.

  • مدارک ویزای اسپانیا دانشجویی

باید اصل و کپی پذیرش از دانشگاه یا مدارس اسپانیا ارائه گردد،
اصل و کپی یک گواهی رسمی از جانب شخصی اسپانیایی یا ایرانی که ساکن اسپانیاست مبنی بر این که همه هزینه های
شخصی و تحصیلی شخص متقاضی را در زمان اقامتش در این کشور تامین کند ،
در صورت وجود نیز ارائه سندی که نشان دهنده حساب بانکی شخص متقاضی در اسپانیا باشد الزامی است.

ویزای اسپانیا در سایر موارد

افرادی که دارای حساب بانکی در اسپانیا هستند: این افراد دو سری کپی از گردش های آخر حساب بانکی به همراه ذکر موجودی حساب جهت اخذ ویزای اسپانیا ارائه کنند.
افرادی که دارای املاک یا ملک ( منزل ، تجاری و…) در اسپانیا هستند: دو سری کپی از سند مالکیت املاک یا ملک مورد نظر ،جهت نشان دادن مالکیت ملک مورد نظر سه سری کپی از آخرین قبوض پرداخت شده آب یا برق یا تلفن جهت اخذ ویزای اسپانیا.
نکته: ترجمه مدارک باید به زبان اسپانیولی باشد.
به خاطر داشته باشید که مدارک ترجمه شده باید به تائید وزارت امور خارجه و دادگستری برسد.
در غیر این صورت مدارک فاقد اعتبار خواهند بود.
غالبا توصیه می شود که برای ترجمه مدارک، از مترجم های رسمی استفاده نمایید.
هزینه دریافت ویزا نیز معادل 60 یورو می باشد.

نکات قابل توجه در مورد ویزای اسپانیا
مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی:
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و بصورت مهرشده به سفارت اسپانیا ارائه شود.
ترجمه‌ یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا
رزرو هتل در یک یا چند شهر اسپانیا برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی: متقاضیان ویزای اسپانیا باید هم بیمه مسافرت فردی و هم بیمه جمعی داشته باشند، هدف از  این بیمه
این است که بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و
یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. در
مورد مبلغ بیمه نیز باید گفته شود که حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد.

ضروری است که شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا داشته باشد. در صورتی که شرکت بیمه گذارمناسب در داخل پیدا نشود،
شخص دعوت‌ کننده در اسپانیا نیز می‌تواند مراحل اخذ بیمه‌ مسافری را با یک شرکت بیمه در اسپانیا انجام دهد.
ترجمه کلیه مدارک به زبان اسپانیایی می باشد، به غیر از پرینت بانکی.
با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.
ارائه ضمانت نامه بانکی 150.000.000 تومانی بازگشت الزامی است.
از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید.
اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت اسپانیا می‌ماند.

آئین نامه گمرکی اسپانیا
هیچگونه محدودیتی برای اقلام ورودی توسط مسافرین کشورهای عضو اتحادیه که مالیات و ارزش افزوده آن پرداخت شده و جهت استفاده شخصی باشد وجود ندارد.

آدرس سفارت اسپانیا در تهران:

تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره 10
تلفن: 22568681-021 / 22568684-021
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶- ۹

شرکت کارگزار اسپانیا (BLS)

آدرس BLS: خیابان پاسداران شمالی، پایین تر از چهارراه فرمانیه، نبش نارنجستان چهارم، پلاک ۱، مجتمع تجاری آرتمیس ، طبقه دوازدهم

زمان ارسال مدارک: ۰۸:۳۰ الی ۱۶:۰۰ (یکشنبه تا پنجشنبه)

زمان دریافت پاسپورت: ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ (یکشنبه تا پنجشنبه)

تلفن تماس شرکت بی ال اس: ۰۲۱۲۶۲۵۳۱۳۶ , ۰۲۱۲۶۲۵۳۱۳۷

پست الکترونیک شرکت بی ال اس: info.ifn@blshelpline.com

روزها و ساعات کاری سفارت اسپانیا از یکشنبه تا پنجشنبه، ساعت ۹ الی ۱۶ می باشد.

برای مشاوره ثبت نام ویزای اسپانیا و کسب اطلاعات بیشتر با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.