ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا

ایتالیا در شمار کشورهای حوزه ی شینگن قرار دارد که برای سفر به آن باید ویزای ایتالیا اخذ نمایید.
برای دریافت ویزای ایتالیا لازم است که ابتدا فرم درخواست را داشته باشید.
با دریافت ویزا توریستی ایتالیا می توانید به دیگر کشورهای شینگن نیز سفر کنید.

دریافت فرم درخواست ویزا ایتالیا

فرم درخواست را می توان به صورت حضوری از سفارت خانه گرفت. همین طور شما می توانید این فرم را از وب سایت دانلود نمایید.
پس از تکمیل فرم درخواست ویزا و تهیه تمام مدارک لازم، برای وقت سفارت منتظر بمانید.
این وقت پس از ارسال آنلاین فرم ثبت نام و درخواست اینترنتی، از طریق ایمیل مشخص می گردد.

مدارک لازم جهت دریافت ویزا توریستی ایتالیا

برای دریافت ویزا توریستی این کشور به مدارک زیر نیاز خواهید داشت:

فرم درخواست ویزا
پاسپورت با دو برگه سفید و اعتبار
اصل و کپی شناسنامه + ترجمه
اصل و کپی مدارک شغلی + ترجمه
ضمانت مالی که شامل موارد متعددی می تواند باشد.
اصل و کپی بیمه مسافرتی
اصل و تصویر رزرو هتل (در صورت وجود)
اصل و تصویر بلیط پرواز

لازم به ذکر است، متقاضیانی که دارای دعوتنامه باشند، باید این دعوتنامه را نیز ضمیمه مدارک خود نمایند.

مدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه

در روز مصاحبه به همراه داشتن مدارک زیر الزامی می باشد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم می باشد لذا در فراهم آوردن مدارک به دقت عمل کنید در غیر این صورت احتمال رد تقاضای درخواست ویزای شما بالا خواهد بود. فرم درخواست ویزا را می توانید در روز مصاحبه دریافت، تکمیل و ارایه نمایید.

  1.  شناسنامه: (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)

  2.  فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا

  3.  دعوتنامه: تکمیل شده توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی ساکن ایتالیا

  4.  فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده و کپی از کارت اقامت وی

  5.  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی: ( 6 ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا و کپی از 5 صفحه اول و صفحات داری مهر ویزا)

  6.  دو قطعه عکس رنگی 3 در 4 تمام رخ با زمینه سفید: (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)

    توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.

  7.  اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی:

    • کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.

    • کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.

    • صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، و  دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

    • مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

    • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

    • وکلا: پروانه وکالت.

    • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

    • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان: کارت عضویت هیئت علمی یا کارت بین‌المللی دانشجویی.

نکته: ارائه ترجمه و اصل فیش حقوقی و یا جواز کسب همسر برای خانم های متاهل الزامی است.

  1.  آدرس دقیق محل کار و منزل

  2.  پرینت 3 ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب فقط به زبان انگلیسی*حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال می باشد.

  3. کپی از بیمه مسافرتی

  4.  ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

  5.  سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.

  6.  60 یورو پول نقد.

  7. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است (رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

توجه: تمام ترجمه ها باید به زبان انگلیسی یا ایتالیایی باشد و داشتن مهر رسمی دادگستری الزامی نیست.

مدارک لازم برای سفر به ایتالیا بعد از تایید درخواست ویزای شما

1.    بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی به همراه اصل و کپی.
2.    کل مبلغ ویزا.
3.    رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن) به همراه اصل و کپی
4.    بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به همراه اصل و کپی.

باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا همراه داشته باشید.

توجه: متقاضیان ویزای ایتالیا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در ایتالیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در ایتالیا انجام دهد.

نه تنها برای دریافت این ویزا بلکه برای اخذ هرگونه ویزایی، ارائه مدارک لازم جهت احراز هویت و… الزامی است؛ به گونه ای که عدم ارائه هریک از موارد زیر، سبب اختلال در دریافت ویزای توریستی ایتالیا می شود.

الف) جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا، شهروند ایتالیایی ارسال کننده دعوتنامه لازم است تا تصویر گذرنامه یا شناسنامه معتبر خود را ارائه دهد.

ب) جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا، شهروندان خارجی مقیم ایتالیا لازم است تا اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه ویزای درخواستی داشته باشند.

مدارک مالی برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا

علاوه بر مدارک ذکر شده، ارائه مدارک مالی جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا الزامی است. این مدارک عبارتند از:

  • ارائه اصل مدارک مالی متقاضی جهت اثبات توانایی مالی وی برای سفر به ایتالیا و تامین مخارج زندگی به همراه تصویر آن.

  • ارائه پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی متقاضی به همراه مهر و تایید بانک مربوطه

  • داشتن کارت اعتباری بین المللی شخصی به همراه پرینت گردش و موجودی کارت (ویزا کارت، مستر کارت و…)

  • ارائه ضمانت نامه بانکی که شخص دعوت کننده باید نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت نامه باید بیشتر از مبالغی باشد که در کنسولگری مقرر گردیده است.

  • درصورتی که متقاضی دارای سند ملکی باشد، کنسولگری این موضوع را لحاظ خواهد کرد.

کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند **

  • جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.

  • تکمیل فرم مشخصات فردی

  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

آدرس سفارت ایتالیا در تهران:

تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک 15

شماره تماس: 22047802-021

سفارت ایتالیا هر روز به جز جمعه ها و شنبه ها باز است.
ساعات کار آن از 8 صبح الی 14 بعد از ظهر در روزهای گفته شده می باشد.
جهت اخذ جواب ویزا مبنی بر پذیرفته شدن یا خیر، می باید در روزها و ساعات زیر مراجعه نمایید:

یکشنبه ها: 12 تا 13 بعد از ظهر
دوشنبه ها: 14 تا 15 بعد از ظهر
پنج شنبه ها 14 تا 15 بعد از ظهر

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا مجری مستقیم در خصوص بلیط ایتالیا ، ویزای ایتالیا، تور ایتالیا و تور اروپا تماس حاصل نمایید.