ویزای سوئیس

ویزای سوئیس

کشور سوئیس نیز در حوزه شینگن قرار دارد و برای سفر به آن باید ویزای سوئیس را خریداری کنید.

جهت دریافت این ویزا باید فرم درخواست را گرفته و آن را در نسخه چاپی و آنلاین تکمیل نمایید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای سوئیس

  • اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

  • نسخه اصلی و کپی کارت مالی + ترجمه

  • نسخه اصلی و کپی شناسنامه + ترجمه

  • فرم چاپی درخواست ویزا (تکمیل شده)

  • 2 قطعه عکس رنگی 4*6 بدون روتوش (پس زمینه عکس سفید باشد و تصویر کاملا مطابق با ظاهر فعلی)

  • کپی ویزاهای قبلی دریافت شده (به ویژه اگر پیش از این ویزای یکی از کشورهای اروپایی را دریافت کرده باشید)

  • گردش حساب 6 ماه اخیر و گواهی تمکن مالی

  • برای کارمندان گواهی اشتغال به کار و فیش حقوقی

  • برای صاحبان مشاغل کارت بازرگانی / پروانه کسب / ثبت شرکت

  • برای افراد بازنشسته: گواهی بازنشستگی

  • برای دانشجویان: گواهی اشتغال به تحصیل

  • بیمه مسافرتی

  • بلیط هواپیما

  • برگه ی رزرو هتل

  • تضمین مالی (سند ملک) + 50 میلیون تومان ضمانت برگشت

پس از تعیین وقت مصاحبه باید تمام مدارک فوق را همراه داشته و با خود به سفارت ببرید.

لازم است که برای تمامی اعضای خانواده که قصد سفر دارند، وقت مصاحبه گرفته شود.

بعد از انجام مصاحبه، ظرف دو هفته پاسخ را به وسیله ی ایمیل دریافت خواهید کرد.

در صورت موافقت با صدور ویزای درخواستی، می توانید در روزها و ساعات تعیین شده برای دریافت آن مراجعه نمایید.

کلیه مدارک سفارت سوئیس نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

** کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند **

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رو در روی هم الزامی می باشد)

2) 6 قطعه عکس 5/4 *5/3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

( کاملاً از رو به‌ رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­ های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال می باشد.

 5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:
  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است

(رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

  • جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

انواع ویزای سوئیس

ویزای کشور سوئیس به چهار دسته اصلی تقسیم می‌شود:

ویزای ترانزیت (نوع A) : ویزایی است که تنها برای ورود افراد به ورودگاه کشورهایی که عضو پیمان شینگن هستند صادر می شود. با این نوع ویزا مسافر حق خروج از فرودگاه را نداشته و فقط می‌تواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه‌های شینگن تعویض و راهی کشوری دیگر در خارج از این منطقه شود.

ویزای عبور (نوع B) : این نوع ویزا به مسافران این امکان را می دهد که اجازه خروج از فرودگاه را داشته باشند و می‌تواند از شینگن به عنوان منطقه عبور استفاده کند. به عبارت دیگر، مسافر می‌تواند از طریق زمینی خود را به کشوری خارج از منطقه شینگن سفر کند.

ویزای شینگن (نوع C) : این ویزا از جمله ویزاهای کوتاه مدت است که دارای اعتبار ۹۰ روزه در طول شش ماه است و از آن می‌توان برای ملاقات بستگان، ماموریت‌های کاری یا سفرهای درمانی استفاده کرد. این ویزا متداول‌ ترین نوع ویزا در میان گردشگران ایرانی است.

ویزای ملی (نوع D) : این نوع ویزا مختص افرادی است که قصد اقامت بیش از ۹۰ روز در سوئیس دارند و از جانب اداره مرکزی کانتون صادر می‌شود. اغلب تجار و بازرگانان از این نوع ویزا استفاده می‌کنند و از طریق آن می‌توانند در طول سال بارها به منطقه شینگن ورود و خروج نمایند.

شرایط و نکته‌های دریافت ویزای سوئیس

جهت دریافت ویزای شینگن باید مدت ۱۰ روز کاری بگذرد.
حداقل ۴۵ روز قبل از زمان خروجتان از کشور جهت تعیین وقت مصاحبه اقدام نمایید.
تمامی افراد بالای ۱۲ سال باید شخصا مدرک و درخواست صدور ویزای خود را به سفارت تحویل دهند.
حداقل زمان ممکن برای دریافت وقت سفارت ۵۰ روز می باشد.

هزینه دریافت ویزای سوئیس

از آنجایی‌ که اغلب تقاضاها برای ویزای توریستی سوئیس از نوع C (شینگن) است، هزینه صدور این ویزا :

افراد بالای ۱۲ سال معادل ۶۰ یورو (به ازای هر نفر)
کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال معادل ۳۵ یورو (به ازای هر نفر)
کودکان زیر ۶ سال رایگان

آدرس سفارت سوئیس:

تهران، الهیه، خیابان بوستان، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک 2

شماره تماس: 22008333(21)0

ساعات کاری سفارت سوئیس: یکشنبه الی پنج شنبه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر

برای مشاوره ثبت نام ویزای سوئیس با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.