ویزای فنلاند

ویزای-فنلاند

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای فنلاند:

فتوکپی کلیه مدارک باید روی کاغذ با سایز استاندارد A4 تحویل سفارت شود.

1-فرم درخواست روادید باید بطور خوانا، کامل و صحیح تکمیل و در حضور متصدی امور روادید در سفارت امضاء شود.

اگر سایر اعضای خانواده که نام آنها به عنوان همراه در گذرنامه متقاضی اصلی ذکر شده و قصد سفر داشته باشند، هرکدام

بایستی بطور جداگانه فرم درخواست روادید را تکمیل کنند.

2-گذرنامه باید از تاریخ اتمام سفر حداقل تا 3 ماه اعتبار داشته، دارای حداقل 2 صفحه خالی باشد و بخش مربوط به امضاء، در صفحه اول گذرنامه، توسط دارنده گذرنامه امضاء شده باشد.

3-فتوکپی از کلیه صفحات پر شده گذرنامه از قبیل کلیه مهرها و روادیدهای قبلی) نیز در موقع درخواست روادید باید ارایه شود.

4-اصل گذرنامه پس ازکنترل توسط سفارت مهرشده و به متقاضی بازگردانده می شود.
سفارت احتمالاً گذرنامه های قبلی شما را کنترل خواهد کرد. لطفاً آنها را همراه داشته باشید.

5-اصل و ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی برای اتباع ایرانی و اصل و فتوکپی اقامت یا روادید معتبر برای اتباع خارجی مقیم ایران.

6-عکس 4 × 6 تمام رخ، بدون رتوش و با زمینه سفید که بیشتر از 6 ماه از تاریخ گرفتن آن نگذشته باشد.

7-اتباع خارجی مقیم ایران باید اجازه کار یا اقامت معتبر ارایه نمایند.

8-برای کودکان و اشخاص زیر 18 سال، اجازه نامه محضری والدین یا سرپرست قانونی لازم است.

9-اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال می باشد.

10-اصل و ترجمه سند مالکیت.

11- اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش
    حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

انواع ویزای شینگن فنلاند به چهار گروه تقسیم می‌شود:

ویزای توریستی: این ویزا برای آن دسته از شهروندان ایرانی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید قصد سفر به فنلاند را دارند.
ویزای تجاری: این ویزا برای آن دسته از شهروندان ایرانی صادر می‌شود که برای انجام مراودات بازرگانی قصد سفر به فنلاند را دارند.
ویزای ملاقات با خانواده و بستگان: این ویزا برای آن دسته از شهروندان ایرانی صادر می‌شود
که برای ملاقات با بستگان و خانواده خود (که ساکن فنلاند هستند) قصد سفر به این کشور را دارند.

ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و رویدادهای ورزشی: این ویزا برای آن دسته از شهروندان ایرانی صادر می‌شود
که برای شرکت در رویدادهای علمی یا ورزشی قصد سفر به فنلاند را دارند.

  • جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

مراحل صدور ویزا:

۱) دریافت نوبت از طریق ایمیل
۲) تکمیل فرم درخواست به صورت آنلاین
۳) مراجعه حضوری متقاضی برای تحویل مدارک و ثبت اطلاعات بیومتریک
۴) پیگیری نتیجه و تحویل پاسپورت

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به فنلاند :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به فنلاند وجود ندارد.
بهترین مسیر های پروازی به فنلاند از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول ) می باشد.
همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و قطر ایرویز  هم وجود دارد .

سفارت فنلاند در تهران:

نشانی: تهران، خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور، کوچه حدادیان، پلاک2
تلفن پاسخگوی امور کنسولی (ویزا): ۲۷۶۷۴۰۰۰ (۰۲۱)

ساعات کاری اداره کنسولی فنلاند

خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح

پاسخ به درخواست های تلفنی: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۳۰ بعد از ظهر فقط با شماره تلفن ۲۳۵۱۲۲۵۰

امور مربوط به گذرنامه برای اتباع فنلاندی: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ویزای فنلاند می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.