ویزای هلند

ویزای هلند

ویزای هلند یکی از محبوب ترین ویزاهای منطقه شینگن و قاره اروپا است و هر ساله افراد زیادی در پی اخذ ویزای این کشور هستند.
ما در این مطلب قصد داریم تا در مورد اینکه چطور میتوان ویزای هلند اخذ کرد بحث خواهیم کرد.
کشورهلند ازسال ۱۹۹۵به عضویت کشورهای حوزه شینگن در آمد.
هلند یکی از کشورهای زیبایی است که سالانه افراد زیادی خواهان سفر به آن هستند.
توریست های ایرانی برای سفر به این کشور اروپایی نیازمند دریافت ویزای هلند هستند.

مدارک لازم جهت دریافت ویزا توریستی هلند

  • اصل شناسنامه
  • وضعیت تاهل متقاضی
  • کپی بلیط رفت و برگشت
  • محل اقامت متقاضی در طول سفر
  • کارت کمک هزینه اجتماعی (در صورت وجود)
  • دو قطعه عکس زمینه سفید در قطع پاسپورتی
  • نامه‌ای که در آن هدف و برنامه سفر به صورت کامل تشریح شده باشد.
  • مشخصات کامل متقاضی شامل وضعیت تاهل، شناسنامه فرزندان، گواهی مرگ همسر
  • فرم درخواست ویزا: این فرم باید به صورت تایپ شده تکمیل شده و سپس نسخه چاپی آن تهیه شود.
  • گذرنامه دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.
    همچنین، گذرنامه باید دست کم دو صفحه خالی برای ویزا باشد. کپی سایر صفحه‌های دارای ویزا نیز الزامی است.
  • بیمه مسافرتی معتبر با اعتبار ۳۰,۰۰۰ دلار با پوشش کشور هلند و سایر کشورهای حوزه شینگن؛ این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. همچنین، بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.
  • گواهی تمکن مالی به همراه پرینت گردش حساب سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی (این مدارک باید از بانک تهیه شوند).

چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 75000000 تومان باشد.

برای کارمندان:

  • قرارداد کار
  • اجازه خروج از جانب کارفرما
  • مفاصا حساب مالیاتی برای فیش حقوق

برای مشاغل آزاد

  • کپی جواز کسب
  • گردش حیاب بانکی شش ماه گذشته
  • مفاصاحساب مالیاتی

دانشجویان

  • گواهی اشتغال به تحصیل

بازنشستگان

  • فیش حقوقی ۶ ماه گذشته

انواع ویزای هلند:

ویزای توریستی
ویزای ملاقات خانواده و بستگان
ویزا به منظور ترانسفر فرودگاهی
ویزا به منظور ورود مجدد به هلند
ویزا طولانی مدت یا ویزا ملی
ویزای تجاری هلند

ویزای توریستی (کوتاه مدت شینگن)

ویزای توریستی برای افرادی صادر می‌شود که به منظور گردش و بازدید از هلند و به صورت موقت قصد سفر به این کشور را دارند. حداکثر مدت اقامت با این ویزا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است.

ویزای تجاری

ویزای تجاری ویژه افرادی است که برای ملاقات‌های تجاری، شرکت در جلسه‌ها، کنفرانس‌ها و … قصد سفر به هلند را دارند.

ویزای ملاقات خانواده و بستگان

این ویزا مختص افرادی است که برای ملاقات خانواده و بستگان خود عازم سفر به هلند هستند.

ویزای ترانزیت فرودگاهی

این ویزا محدود به مکان‌های ترانزیت بین المللی فرودگاه‌های حوزه شینگن است و دارندگان ویزا مجاز به خروج از فرودگاه و گردش در داخل کشورهای حوزه شینگن نیستند.

ویزای ورود مجدد به هلند

این ویزا برای افرادی است که قصد عبور و مرور در خاک هلند را به منظور سفر به کشورهای دیگر را دارند و فاقد اجازه اقامت معتبر است.

ویزای طولانی مدت (ملی)

این نوع ویزا برای امور تحصیلی و کار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هزینه ویزای هلند:

کودکان زیر 6 سال: رایگان
کودکان 6 الی 11 سال: 35 یورو
بزرگسالان: 60 یورو

چند نکته مهم:

متقاضیان می بایست حتما در سفارت حضور داشته باشند.
حداقل زمان برای درخواست ویزای این کشور، سه ماه پیش از سفر است.
تمامی مدارک می بایست کامل باشد، در غیر این صورت درخواست شما می بایست مجددا ارسال شود.
یک نسخه از هر مدرک روی برگه A4 لازم است.

دریافت وقت سفارت هلند

برای آنکه وقت سفارت را دریافت کنید، می توانید درخواست خود را به زبان انگلیسی به ایمیل سفارت ارسال نمایید. همچنین لازم به ذکر است که تمامی امورات از طریق کارگزاری سفارت هلند صورت می گیرد.

ویزای هلند در سایر موارد

افرادی که دارای حساب بانکی در هلند هستند: این افراد دو سری کپی از گردش های آخر حساب بانکی به همراه ذکر موجودی حساب جهت اخذ ویزای هلند ارائه کنند.
افرادی که دارای املاک یا ملک ( منزل ، تجاری و…) در هلند هستند: دو سری کپی از سند مالکیت املاک یا ملک مورد نظر ،جهت نشان دادن مالکیت ملک مورد نظر سه سری کپی از آخرین قبوض پرداخت شده آب یا برق یا تلفن جهت اخذ ویزای هلند.
نکته: ترجمه مدارک باید به زبان هلندی باشد.
به خاطر داشته باشید که مدارک ترجمه شده باید به تائید وزارت امور خارجه و دادگستری برسد.

در غیر این صورت مدارک فاقد اعتبار خواهند بود.
غالبا توصیه می شود که برای ترجمه مدارک، از مترجم های رسمی استفاده نمایید.
هزینه دریافت ویزا نیز معادل 60 یورو می باشد.

دفتر کارگزاری سفارت در تهران
سفارت هلند دارای VFS فعال در تهران:
خیابان هروی، گلستان پنجم، خیابان نازک، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه چهارم
ساعات کاری vfs سفارت هلند در تهران به استثنای روزهای جمعه و شنبه و دیگرتعطیلات رسمی سفارت هلند،

برای ارائه مدارک به کانتر هر روزه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۵، برای دریافت پاسپورت
و به اصطلاح پیکاپ ویزا از ۱۵:۰۰ تا ۱۷:۰۰ و برای استفاده از پشتیبانی تلفنی از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۷ می‌باشد.

آدرس سفارت هلند در تهران:
تهران، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، شماره ۶۰
تلفن تماس سفارت:23660000 (21)0
ساعت‌های کاری: یک‌شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ۱۶، پنج شنبه‌ها از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۳:۳۰

برای اطلاعات بیشتر در رابطه با ویزای هلند می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.