ویزای پرتغال

ویزای-پرتغال

مدارک ویزای پرتغال

کلیه مدارک سفارت پرتغال نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه.

** کلیه مدارک سفارت پرتغال نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند **

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی

( ارائه گذرنامه برای هر نفر به صورت جداگانه با 6 ما اعتبار ار تاریخ ورود و داشتن 2 صفحه سفید رودر روی هم الزامی می باشد)

2) 6 قطعه عکس 5/4 *5/3 رنگی، تمام‌رخ با زمینه سفید

( کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد،
حداکثر برای 6 ماه اخیر و با عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی

(زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
  • گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده ­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک

* حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال می باشد.

 5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است

(رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­های خانه‌­دار.

  • جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل،
    ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات
    که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

9) از دیگر موارد الزامی در اخذ ویزای پرتغال داشتن بیمه‌ای معتبر با حداقل پوشش ۳۰۰۰۰ یورو که در پرتغال نمایندگی داشته باشد و تمامی هزینه‌های درمانی در مدت اقامت درخواست‌کننده ویزای پرتغال را به عهده بگیرد.

انواع ویزای توریستی پرتغال

ویزای توریستی
ویزای تجاری
ویزای پزشکی
ویزای تحصیلی
ویزای ازدواج
ویزای ترانسفر فرودگاهی
ویزای کاری

ویزای کوتاه‌ مدت پرتغال: با این ویزا می‌توانید به مدت ۹۰ روز در کشور پرتغال حضورداشته باشید. همچنین با این ویزا می‌توانید به کشورهای دیگر عضو شینگن نیز سفر کنید. البته این نکته را بدانید که در زمان درخواست ویزا اعلام کنید که یک ویزای چندگانه برای شما صادر شود. ویزای توریستی جزو ویزاهای کوتاه‌مدت کشور پرتغال محسوب می‌شود. البته ویزاهای علمی و دانشجویی نیز جزء همین گروه قرار می‌گیرند.

ویزای بلند مدت: ویزاهای تحصیلی، پزشکی و ازدواج جزء ویزاهای بلندمدت کشور پرتغال هستند. در واقع افرادی که با هدف تحصیل، کار و یا موارد پزشکی ازدواج به کشور پرتغال سفر می‌کنند این دسته از ویزاها را می‌توانند تهیه نمایند. ویزاهای کاری پرتغال نزدیک به دو ریال اعتبار دارند.

ویزای ترانسفر فرودگاهی

ویزای ترانزیت پرتغال که ویزای شینگن A نیز نامیده می شود به شما اجازه می دهد که وارد پرتغال شوید
و بدون اینکه از فرودگاه خارج شوید بلافاصله این کشور را به مقصدی خارج از منطقه شینگن ترک کنید؛
یعنی ویزای ترانزیت پرتغال حق اقامت در پرتغال و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن را به شما نمی دهد.

شرایط ویزای عبوری پرتغال نیز درست مانند شرایط ویزای ترانزیت است
با این تفاوت که می توانید از فرودگاه خارج شوید  و به صورت زمینی به مقصدی خارج از منطقه شینگن بروید.
ویزای عبوری پرتغال، ویزای شینگن نوع B است.

ویزای توریستی

پرتغال یا ویزای شنگن C به شما اجازه می دهد که حداکثر سه ماه در پرتغال یا مابقی کشورهای منطقه سفر اقامت داشته باشید.

ویزای ازدواج

الف – ویزای نامزدی با تبعه پرتغال: در این مدل روند اداری نزدیک به سه ماه طول خواهد کشید که افراد اگر فرزند زیر ۱۸ سال داشته باشند،
نمی‌توانند او را با خود به پرتغال ببرند.

ب- ویزای ازدواج با تبعه پرتغال: پروسه اداری این مدل کمتر از یک سال طول می‌کشد. فرد می‌تواند بعد از سه سال تبعه پرتغال شود.

ج – ویزای ازدواج با تصمیم به ازدواج نمودن: این مدل نزدیک به سه سال طول خواهد کشید.

د- ویزای ازدواج در شرایط دیگر: با توجه به مصوبات مجلس پرتغال در سال ۲۰۱۰ این ویزا وضع‌ شده است.
این مدل ویزا مربوط به بخشی از افراد خاص در کشورهای اروپایی و آمریکایی می‌باشد.

شایان ذکر است که ویزاهای ترانزیت، عبوری و توریستی پرتغال، ویزاهای شینگن عادی نیز نامیده می شوند که حداکثر اعتبار آنها در یک دوره شش ماهه، نود روز است.

ویزای پزشکی

درصورتی‌که فرد برای درمان قصد سفر به کشور پرتغال را دارد، می‌تواند برای دریافت ویزای پزشکی پرتغال اقدام کند.

مدارکی که برای اخذ ویزای پزشکی پرتغال موردنیاز است، عبارت‌اند از:

دعوت‌ نامه از سوی دوست، خانواده و… که می‌تواند محل اقامت شما در این سفر و هزینه‌های شما را تضمین کند.
مدارک بیماری مربوطه که از پزشک معالج خود دریافت کردید و مشخصات پزشک معالج شما در پرتغال در آن ثبت‌شده است
درصورتی‌که از سوی خانواده و دوستان دعوت‌نامه دریافت نکردید، باید مدارکی را که نشان دهد وضعیت مالی مناسبی برای سفر به پرتغال دارید، ارائه دهید.

ویزای تحصیلی پرتغال

تحصیل در کشور پرتغال در سه مقطع لیسانس، فوق‌ لیسانس و دکترای تخصصی امکان‌ پذیر است.
دوره تحصیل در مقطع کارشناسی 4 ساله است و فرد اجازه دارد در دوران تحصیل، کار کند.
دوره تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد در کشور پرتغال 2 ساله است و می‌توانید در دوره تحصیل خود 20 ساعت در هفته کارکنید. دوره تحصیل در مقطع دکترای تخصصی در پرتغال 4 الی 5 سال است و فرد می‌تواند در طول این دوره، هفته‌ای 30 ساعت کار کند.

پس از پایان تحصیل در کشور پرتغال، می‌توانید برای درخواست اقامت دائم کشور پرتغال اقدام کنید.
البته دانشگاه‌های کشور پرتغال نسبت به دانشگاه‌های سایر کشورهای اروپایی از کیفیت بالایی برخوردار نیستند.

ویزای تجاری

ویزای تجاری پرتغال دومین ویزای این کشور است که شما می توانید برای اخذ آن اقدام کنید. این ویزا برای زمانی قابل اخذ است که شما بخواهید در این کشور سرمایه گذاری کنید. به این ترتیب می توانید در کمترین زمان ممکن ویزای این کشور را اخذ کنید و سفر خود را به این کشور دیدنی آغاز کنید.

ویزای کاری

ویزای کاری پرتغال هم برای زمانی است که شما بخواهید در این کشور مشغول به کار شوید. در صورتی که بخواهید در این کشور مشغول به کار شوید باید ویزای کاری این کشور را اخذ کنید. ویزای کاری در صورتی قابل اخذ است که از سوی یک کارفرمای پرتغالی دعوتنامه کاری داشته باشید.

هزینه ویزای پرتغال

در رابطه با هزینه ویزای پرتغال این نکته مهم را اشاره کنیم که برای افراد بالای ۱۲ سال باید ویزا به صورت جداگانه و فردی تهیه گردد. از اینرو پرداخت هزینه های اخذ ویزای پرتغال برای این افراد الزامی است. البته هزینه ویزای پرتغال برای افراد ۶ تا ۱۲ سال تقریباً نصف قیمت کلی آن می‌باشد.

به صورت کلی هزینه‌های صدور این ویزا برای افراد بالای ۱۲ سال معادل شصت یورو و برای افراد ۶ تا ۱۲ سال سی و پنج یورو می‌باشد. لازم به ذکر است که برای افراد زیر ۶ سال که با اهدافی همچون بررسی تحقیقات و پروژه های علمی به کشورهای پرتغال سفر می‌کنند
(البته با خانواده) هیچ هزینه‌ای دریافت نمی‌شود و هزینه اخذ ویزا برای این دسته از افراد به صورت رایگان است.

نکاتی مهم جهت اخذ ویزای پرتغال

نکاتی به صورت اجمالی بیان‌ شده و دارای کاربردهای فراوانی جهت اخذ ویزای هر کشوری می‌باشد:

تنها افرادی که از انجام انگشت‌ نگاری در زمان مصاحبه معاف هستند،
کودکان زیر ۱۲ سال و اعضای هیئت‌های تجاری به همراه مقام‌ های دولتی می‌باشند.
افراد دیگر حتماً باید مرحله انگشت‌نگاری را به انجام برساند.

بعد از تکمیل فرم آنلاین نام کاربری و رمز به ایمیل افراد ارسال می‌شود.
برای بررسی مدارک خود می‌توانید بعد از دو هفته جریان کاری خود را جهت اخذ ویزای پرتغال در سفارتخانه پیگیری کنید.
علاوه بر مدارکی که جهت ویزای پرتغال در بخش قبل به آن‌ها اشاره شد سفارت پرتغال می‌تواند هرگونه مدارک یا اطلاعات اضافی را نیز از متقاضی درخواست کند.
هزینه های انجام‌شده و پرداختی جهت روادید غیرقابل‌برگشت می‌باشند.
منظور از ترجمه رسمی یعنی ترجمه توسط مترجمان رسمی که به تائید وزارتخانه رسیده باشند.
هر فرد متقاضی جهت اخذ ویزای پرتغال باید با تکمیل نمودن فرم درخواست روادید، اقدام به تعیین وقت قبلی نمایند.

سفارت پرتغال در ایران در آدرس تهران:

دروس، بلوار هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

برای حضور در دفتر وی اف اس گلوبال:

میدان هروی، خیابان موسوی، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم

ساعات کاری روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعات 8 تا 17

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با ویزای پرتغال می توانید با آژانس مسافرتی آسمان پرستاره پرشیا تماس حاصل نمایید.