دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته ایران همراه با تغییراتی نسبت به دورههای پیشین، با حضور نمایندگانی از ۱۰ کشور بهمنماه در تهران برگزار میشود.
در انتظار بزرگترین رویداد گردشگری ایران
دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته ایران همراه با تغییراتی نسبت به دورههای پیشین، با حضور نمایندگانی از ۱۰ کشور بهمنماه در تهران برگزار میشود.
او که در مراسم رونمایی از پوستر دوازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران در هتل لاله سخن میگفت، یادآور شد: سالهای قبل بیشترین تمرکز این نمایشگاه روی استان تهران بود به همین خاطر حدود ۷۰ درصد از فضای نمایشگاه به شرکتها و بخش خصوصی این استان اختصاص مییافت و فقط ۳۰ درصد از فضای کل نصیب استانها میشد، امسال این وضعیت معکوس شده است. البته هدف حذف و یا کمرنگ کردن تهران نبوده، بلکه انگیزه تقویت بخش خصوصی استانها بوده است.
به اعتقاد امینیان، سالهای گذشته استانها حضوری نمادین در این نمایشگاه داشتند که با توجه به اهمیت این رویداد در صنعت گردشگری ایران و برند بودن آن، ترجیح بر این شد که استانها از حالت نمایشی خارج شوند.
وی افزود: بهترین سالن نمایشگاه که هر سال به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اختصاص داشت امسال در اختیار بخش خصوصی قرار میگیرد.
مدیرکل تبلیغات و بازاریابی معاونت گردشگری از برگزاری شش کارگاه تخصصی، انعقاد چند تفاهمنامه، رونمایی از کتاب راهنمایی گردشگری و سایت ویزیت ایران در حاشیه این نمایشگاه خبر داد و گفت: قرار است همزمان با این نمایشگاه شبکه «شما» با محور گردشگری پخش برنامههای خود را از ۲۳ بهمنماه آغاز کند. طبق مذاکرات و تفاهم صورت گرفته در ابتدا روزی سه و نیم ساعت از برنامههای این شبکه تلویزیونی به گردشگری اختصاص خواهد داشت.
اختصاص سالنی به استانهای کمتر شناخته شده با نام احتمالی «کشف ناشناختهها»، سالن سفرهای آخر هفته که مختص حضور استانهای نزدیک تهران است و با انگیره توزیع سفر و تغییر مسیر از شمال به سایر استانها ایجاد خواهد شد.
سالن استانهای ساحلی و مناطق آزاد و سالن «مثلث طلایی» که به طرحها و جاذبههای سه استان اصفهان، فارس و یزد مربوط میشود، از دیگر تغییرات نمایشگاه امسال است که لاریجانی در سخنان خود به آن اشاره کرد.
ولی تیموری ـ معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ـ نیز در سخنانی با بیان اینکه این سازمان برای نمایشگاه گردشگری امسال هزینهای نکرده و با توان بخش خصوصی آن را اجرا میکند، از حضور نمایندگان ۱۰ کشور خارجی و بازدید هیآت رسمی سایر کشورها در سطح وزیر و معاون وزیر در این نمایشگاه خبر داد.
وی با تاکید بر نگاه فرهنگی ایران به گردشگری، اظهار کرد: در دنیای امروز که به واسطه برخی سیاستهای نادرست، منطقه و گوشههایی از جهان درگیر ناامنی و خشونت شده، اعتقاد داریم گردشگری میتواند بستری برای ایجاد تفاهم بین ملتها باشد.
در شرایطی که برخی دنبال دیوار کشیدن بین فرهنگها هستند ما معتقدیم گردشگری میتواند همچون پلی عمل کند که همزیستی مسالمتآمیز و تفاهم میان ملتها را برقرار کند.
در این مراسم که سفیران و رایزنان فرهنگی کشورهایی چون افغانستان، اکوادور، ونزوئلا، یونان، برزیل و بلاروس حضور داشتند، پوستر نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته ایران با شعار «گردشگری و تحول دیجیتال» رونمایی شد.
پشتیبانی 24 ساعته
دیدگاهتان را بنویسید