مدارک سفارت ارمنستان

مدارک سفارت ارمنستان

armenia-visa

شهروندان دو کشور که دارای گذرنامه عادی یا سیاسی هستند از این پس بدون دریافت ویزا و با شرط اینکه از آخرین سفر آنها ۱۸۰ روز گذشته باشد، می توانند حداکثر برای مدت ۹۰ روز در کشور مقصد اعم از ایران یا ارمنستان اقامت کنند.

 

این توافق به منظور لزوم افزایش روابط دو جانبه و تقویت روابط اقتصادی و تجاری تهران و ایروان امضا شده و قرار است فردا دوم ژوئن در جلسه‌ای در کابینه دولت ارمنستان امضا آن بررسی شود.

وزارت خارجه این کشور نیز از امضا این توافق استقبال کرده است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *