مدارک سفارت اتریش

مدارک لازم برای سفارت اتریش

برای دریافت ویزای توریستی اتریش، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید:

1. فرم درخواست که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد.

2. دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی‌تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳,۵ در ۴,۵ سانتی‌متر)

3. پاسپورت معتبر، کپی پاسپورت متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزاهای شینگن گذشته)

4. گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد

(گذرنامه حداقل ۲ صفحه آزاد داشته باشد و از تاریخ صدور آن بیشتر از ۱۰ سال نگذشته باشد)

5. مدارک دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت وجود)، اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی

6. بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)

7. رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی یا مستقیم توسط هتل تایید شده باشد. (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نیست)

9. بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز)

توضیح: اصولا ارائه‌ی بلیط قطعی خریداری شده الزامی نیست.

10. مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب‌های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره)

ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد، در تصمیم‌گیری لحاظ نخواهد شد.

11. در صورتی که متقاضی در خصوص مورد 10 مدارک کافی ارائه نکند و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه‌ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهدنامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی است.

12. مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی است.

13. هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال ۳۵ یورو و کودکان زیر ۶ سال رایگان) باید به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی‌شود.

مدارک درخواست روادید در صورت وجود باید به ترتیب زیر تحویل داده شود:

عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند.

  • گذرنامه
  • فرم درخواست + عکس
  • کپی بلیط و رزرو هتل
  • دعوتنامه
  • ریزپرینت حساب بانکی
  • گواهی تمکن مالی بانک
  • فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به کار
  • گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
  • سند ملکی
  • شناسنامه
  • سایر مدارک
  • کپی بیمه

سایر اطلاعات برای دریافت ویزای اتریش

  • کلیه مدارک باید به زبان آلمانی ترجمه شوند.
  • سفارت این حق را برای خود محفوظ می‌داند که در مواقع خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید.
  • به غیر از مواردی که از درخواست کنندگان خواسته شده است، مدارک دیگری را برای سفارت ارسال نکنید.
  • تمامی مدارک خواسته شده باید توسط فرد متقاضی، هنگام ارائه درخواست ویزا تحویل داده شوند.
  • برای تمامی اقدامات مرتبط با صدور ویزا، تنها وجهی که باید پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا است و فرم‌های درخواست ویزا رایگان هستند.
  • لازم است فرم درخواست ویزا را به صورت کامل، تکمیل و آن را امضا کنید. چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.
  • درخواست‌ها باید حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش‌بینی شده سفر ارائه شود.
  • صدور ویزا تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نیست. چنانچه هنگام گذر از مرز، دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) به وجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفرهای تجاری نیست.

توصیه‌های امنیتی سفارت اتریش

سفارت نسبت به دلالان که برای گرفتن وقت مصاحبه از متقاضیان مبالغ بعضا کلانی را مطالبه می‌کنند – از جمله آژانس‌های مسافرتی متعدد و اشخاصی که در جلوی سفارت به شما پیشنهاد می‌دهند – هشدار جدی می‌دهد. این افراد هیچ گونه ارتباطی با سفارت ندارند.

برخی از این دلالان پیشنهاد مدارک جعلی نیز ارائه می‌کنند. هر شخصی که مدارک جعلی به سفارت ارائه نماید، دیگر ویزا دریافت نخواهد کرد. سفارت تجربه زیادی با مدارک جعلی داشته و مجهز به آخرین تجهیزات فنی است. تقریبا تمامی موارد جعل  کشف می‌شوند. اعتراض و گلایه بعدی در این خصوص فایده‌ای نخواهد داشت.

آدرس سفارت اتریش در تهران

خیابان باهنر (نیاوران)، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6 الی 8

تلفن: 0040 2275 (21) 98+ فاکس: 5262 2270 (21) 98+

تلفن بخش کنسولی: 0046 2275 (21) 98+

یکشنبه ها الی پنجشنبه ها از ساعت 13:30 الی 15 به وقت محلی (تهران)

ساعت مراجعه: یکشنبه ها الی پنجشنبه ها از ساعت 9 الی 12

تکمیل نواقص پرونده: یکشنبه ها الی پنجشنبه ها ساعت 8 الی 10

تحویل نامه (پس از هماهنگی): یکشنبه ها الی پنجشنبه ها ساعت 8 الی 10

تحویل گذرنامه و تأیید مدارک: یکشنبه ها الی پنجشنبه ها ساعت 14 الی 14:30

تور های اتریش

تورهای اروپا

ویزای شنگن

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 5]