مدارک سفارت کنیا

مدارک سفارت کنیا

مدارک سفارت کنیا برای اخذ ویزا

  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار که باید داخل آن توسط دارنده پاسپورت امضا شده باشد.
  • 2 قطعه عکس 4×6 رنگی با زمینه سفید که با عکس گذرنامه یکی نباشد و به تازگی گرفته شده باشد.
  • کپی از صفحات 1 تا 9 پاسپورت به همراه صفحاتی که در آن‌ها مهر خورده است.

راهنمای اخذ ویزای الکترونیکی کنیا

همانطور که گفته شد با توجه به روابط حسنه میان ایران و کنیا، این کشور شرایطی را فراهم کرده تا ایرانیان بتوانند ویزای این کشور را به صورت اینترنتی نیز دریافت نمایند.

مراجعه به سایت ویزای کنیا

سفارت کنیا در تهران

آدرس: تهران- بلوار آفریقا- خیابان گلستان- بلوار گیتی- شماره 10   تلفن: 22023234-021

تور کنیا

ویزای آفریقا

به ما امتیاز دهید
[کل: 2 میانگین: 4]