مدارک سفارت نیجریه

مدارک سفارت نیجریه

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویرا نیجریه

  • اصل پاسپورت با اعتیار حداقل 6 ماه .
  • 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  • رزرو بلیط هواپیما .
  • رزرو هتل .
  • فرم سفارت .
  • اطلاعات فردی .
  • کپی کارت ملی و شناسنامه .
  • دعوتنامه تجاری ( روی نامه سر برگ دار )
  • جوار کسب و ثبت شرکت و یا گواهی اشتغال به تحصیل .
  • ثبت شرکت نیجریایی .

انواع ویزا کشور نیجریه :

  • ویزا تجاری .
  • ویزا توریستی .

ویزا کشور نیجریه :

جهت دریافت ویزا توریستی حداقل 14 روز کاری زمان لازم است و این زمان جهت ویزا تجاری ممکن است بیشتر شود .

بعد از ورود به نیجریه امکان 30 روز اقامت به شما داده می شود .

آدرس و تلفن سفارت نیجریه در تهران  :

بلوار آفریقا- خیابان ‏ظفرغربی- نبش کوچه ‏رامیان- پلاک ۱‏ تلفن : ‏۸۸۲۰۶۸۱۰‏ و ‏۸۸۸۸۹۶۲۱ فکس : ‏۸۸۷۹۹۷۸۳

مدارک سفارت مراکش

مدارک سفارت آفریقای جنوبی

مدارک سفارت نامیبیا

به ما امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 4]