مدارک سفارت پاناما

 مدارک سفارت پاناما

اطلاعات  ویزا و مدارک سفارت پاناما

 

 اصل گذرنامه معتبر با بالای 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده) + ( اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)

فتوکپی از صفحه 1 گذرنامه وهمچنین از تمام ویزاهای قبلی و مهرهای موجود در گذرنامه ( به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش )

  • اصل فرم درخواست ویزا همراه با امضاء مسافر ( برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم جداگانه امضاء شود )
  • تکمیل فرم مشخصات فردی 6 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو
  • 2 قطعه عکس 3*4
  • ترجمه رسمی اسناد ملکی به نام مسافر با مهر و تائید وزارت امور خارجه.
  • پرینت انگلیسی حساب جاری 6 ماه گذشته با مهر و امضا
  • ترجمه انگلیسی شناسنامه (توسط دارالترجمه)
  • ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب اتحادیه، … و گواهی اشتغال به تحصیل و ترجمه 3 فیش اخیر حقوق ماهیانه (توسط دارالترجمه)

*ترجمه انگلیسی آخرین فیش حقوقی وحکم بازنشستگی برای بازنشستگان

* ذکر تاریخ شروع به کار ، سمت و میزان درآمد در گواهی شغلی الزامی است.

* فتوکپی کارت اعتباری

* تاریخ افتتاح حساب ، میزان موجودی و گردش حساب حتما قید شود

توضیحات:

اتباع ایرانی جهت ورود به پاناما به ویزا نیاز دارند و قبل از ورود به پاناما می بایستی جهت دریافت ویزا اقدام نمایند . کشور پاناما در ایران سفارت ندارد و نزدیکترین سفارت خانه های پاناما به ایران در ترکیه و قطر قرار دارند .

ویزای برزیل

ویزای ونزوئلا

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 2]