هتل 5 ستاره رادیسون رویال سنت پترزبورگ یکی از هتل های شیک و مدرن روسیه است. هتل رویال رادیسون در یکی از بهترین مناطق شهر سنت پترزبورگ واقع شده است. هتل رویال رادیسون زیبا بر فراز رودخانه فونتانکا واقع شده است، هتل رویال رادیسون تا ایستگاه مترو Mayakovskaya تنها ۳دقیقه فاصله دارد. همانطور که می دانید جابجایی با مترو در کشور روسیه یکی از لذت بخشترین و ارزانترین راه های سفر درون شهری است و باید این فرصت و دیدار از متروهای روسیه را که مانند کاخ های عظیم هستند را غنیمت شمرد. همچنین هتل رویال رادیسون فقط نیم ساعت پیاده روی تا کاخ ارمیتاژ و ۴۰ دقیقه رانندگی تا فرودگاه پالکوو فاصله دارد. از نکات قابل توجه هتل که می توان به آن اشاره کرد، این است که هتل در منطقه ی Tsentralny واقع شده است که یکی از بهترین مناطق سنت پترزبورگ برای علاقمندان به موزه ها، فرهنگ و پیاده روی است. ضمن اینکه یکی از مناطق شاد و زنده و پرانرژی در سنت پترزبورگ است. به همین دلیل دارای موقعیت مکانی بسیار مناسبی می باشد که لذت سفر به سنت پترزبورگ را دو چندان کرده و برای میهمانان و مسافران، ایام خوشی را به ارمغان می آورد.
در بدو ورود کارکنان هتل که به اکثر زبان های زنده دنیا تسلط دارند، به میهمانان خوش آمدگویی کرده و با ارائه خدمات ۲۴ ساعته، سهولت در اقامت میهمانان را فراهم می کنند. لابی هتل دارای فضایی بسیار آرامبخش و به دور از هیاهو و شلوغی های شهر است و دارای دکورایسونی زیبا و مجلل به رنگهای گرمی باشد که میهمانان می توانند با خیال آسوده در لابی استراحت کنند.
رستوران باربازان Barbazan نیز در طبقه همکف واقع شده است و دارای منوی متنوع از غذاهای روسی و اروپایی است و میهمانان می توانند ۲۴ ساعته از چشم انداز وسیع شهر سنت پترزبورگ لذت ببرند.
اتاق های هتل دارای دکوراسیون مجلل و زیبا به رنگ قهوه ای و آبی درباری هستند. تمامی اتاق ها، دارای دستگاه چای ساز و قهوه جوش، تلویزیون هوشمند فول اچ دی، حمام با سیستم گرمایشی هستند. از جمله امکانات رایگان و ویژه که هتل در اختیار میهمانان خود قرار می دهد، می توان به مرکز تناسب اندام، حمام آبگرم، سونا، جکوزی، اتاق ماساژ اشاره کرد. همچین اینترنت رایگان دردسترس میهمانان قرار می گیرد.
از هتل رادیسون رویال تا قصر “Beloselsky-Belozersky” که بر روی رودخانه فونتانکا واقع شده پیاده 3 دقیقه فاصله است و با 30 دقیقه پیاده روی از هتل می توان به میدان “palace” و موزه “Hermitage” دسترسی پیدا کرد. فرودگاه “Pulkovo” با ماشین 40 دقیقه از هتل فاصله دارد.
خانه داری، لباسشویی ، خشکشویی ، صبحانه در اتاق، اتو کشی، صرافی، بسته های نهار، کرایه ماشین، خدمات تورها، فکس و کپی، خدمات تهیه بلیط، پذیرش شبانه روزی، اتاق های پاک و بدون سیگار، گاوصندوق، انبار بار و چمدان، فروشگاه برای مسافران تور روسیه، تهویه، بار و رستوران، سالن جلسه و … که در اختیار مسافران می باشد. این هتل دارای اتاق های زیبا و مدرن با امکانات عالی و نمایی بسیار زیبا می باشد. از امکانات تفریحی و آبی این هتل می توان گفت سونا، ماساژ، استخر, سالن بدن سازی و …اشاره کرد. رستوران این هتل دارای تنوع زیادی از غذاهای مختلف می باشد. این هتل دارای باری ویژه و انواع دسرها و نوشینی ها می باشد. این هتل بهترین امکانات را در اختیار مسافران قرار می دهد.
پشتیبانی 24 ساعته
دیدگاهتان را بنویسید