مدارک سفارت ایتالیا

مدارک لازم برای سفارت ایتالیا

مدارک سفر به ایتالیا شامل سه دسته مدرک می باشد که طی فرآیند گرفتن ویزای ایتالیا مورد نیاز می باشد:
1. مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا
2. مدارک لازم برای ارایه در روز مصاحبه
3. مدارک لازم برای سفر به ایتالیا بعد از تایید درخواست ویزای شما

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا

  • کپی صفحه اول گذرنامه یا پاسپورت
  • شماره تماس متقاضی
  • تاریخ دعوتنامه یا هتل (درصورت وجود)

مدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه

در روز مصاحبه به همراه داشتن مدارک زیر الزامی می باشد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم می باشد لذا در فراهم آوردن مدارک به دقت عمل کنید در غیر این صورت احتمال رد تقاضای درخواست ویزای شما بالا خواهد بود. فرم درخواست ویزا را می توانید در روز مصاحبه دریافت، تکمیل و ارایه نمایید.

  1.  شناسنامه (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)
  2.  فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا
  3.  دعوتنامه تکمیل شده توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی ساکن ایتالیا
  4.  فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده و کپی از کارت اقامت وی
  5.  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی ( 6 ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا و کپی از 5 صفحه اول و صفحات داری مهر ویزا)
  6.  دو قطعه عکس رنگی 3 در 4 تمام رخ با زمینه سفید (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)
    توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
  7.  اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی:
    • کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
    • کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
    • صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت (که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، و  دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
    • مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.
    • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت.
    • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
    • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان: کارت عضویت هیئت علمی یا کارت بین‌المللی دانشجویی.

نکته: ارائه ترجمه و اصل فیش حقوقی و یا جواز کسب همسر برای خانم های متاهل الزامی است.

  1.  آدرس دقیق محل کار و منزل
  2.  پرینت 3 ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب فقط به زبان انگلیسی*حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال می باشد.
  3. کپی از بیمه مسافرتی
  4.  ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  5.  سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.
  6.  60 یورو پول نقد.
  7. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری الزامی است (رضایت‌نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.)

توجه: تمام ترجمه ها باید به زبان انگلیسی یا ایتالیایی باشد و داشتن مهر رسمی دادگستری الزامی نیست.

مدارک لازم برای سفر به ایتالیا بعد از تایید درخواست ویزای شما

1.    بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی به همراه اصل و کپی.
2.    کل مبلغ ویزا.
3.    رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن) به همراه اصل و کپی
4.    بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به همراه اصل و کپی.

باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا همراه داشته باشید.

توجه: متقاضیان ویزای ایتالیا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در ایتالیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در ایتالیا انجام دهد.

نه تنها برای دریافت این ویزا بلکه برای اخذ هرگونه ویزایی، ارائه مدارک لازم جهت احراز هویت و… الزامی است؛ به گونه ای که عدم ارائه هریک از موارد زیر، سبب اختلال در دریافت ویزای توریستی ایتالیا می شود.

الف) جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا، شهروند ایتالیایی ارسال کننده دعوتنامه لازم است تا تصویر گذرنامه یا شناسنامه معتبر خود را ارائه دهد.

ب) جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا، شهروندان خارجی مقیم ایتالیا لازم است تا اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه ویزای درخواستی داشته باشند.

مدارک مالی برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا

علاوه بر مدارک ذکر شده، ارائه مدارک مالی جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا الزامی است. این مدارک عبارتند از:

  • ارائه اصل مدارک مالی متقاضی جهت اثبات توانایی مالی وی برای سفر به ایتالیا و تامین مخارج زندگی به همراه تصویر آن.
  • ارائه پرینت گردش سه ماهه آخر حساب بانکی متقاضی به همراه مهر و تایید بانک مربوطه
  • داشتن کارت اعتباری بین المللی شخصی به همراه پرینت گردش و موجودی کارت (ویزا کارت، مستر کارت و…)
  • ارائه ضمانت نامه بانکی که شخص دعوت کننده باید نزد یکی از بانکها یا شرکتهای بیمه ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت نامه باید بیشتر از مبالغی باشد که در کنسولگری مقرر گردیده است.
  • درصورتی که متقاضی دارای سند ملکی باشد، کنسولگری این موضوع را لحاظ خواهد کرد.

سایر مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی ایتالیا

  • ارائه اصل و تصویر بیمه نامه بین المللی از شرکت معتبر خارجی که حداقل ۳۰۰۰۰ یورو را پوشش دهد و کل دوره اقامت متقاضی را شامل شود.
  • ارائه اصل بلیط هواپیما جهت سفر به ایتالیا به همراه تصویر آن.
  • ارائه اصل و تصویر مدارک مورد نیاز رزرو هتل ها به همراه برنامه سفر جهت دریافت ویزای شنگن ایتالیا
  • تصویری از صفحه اول گذرنامه یا ویزاهای دیگر کشورها

علاوه بر تمامی مدارک ذکر شده، کنسولگری جهت بررسی بیشتر و احراز هویت کامل، می‌تواند مدارک بیشتری را از شما درخواست نماید.

** کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند **

  • جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
  • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی
  • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
  • چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.

آدرس سفارت ایتالیا در تهران

 خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵

تلفن سفارت ایتالیا در تهران

  • دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱
  • دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱
  • دفتر امور دانشجویی: ۸۸۷۹۹۸۸۵-۰۲۱

ساعات کاری اداره کنسولی ایتالیا

اداره کنسولی ایتالیا یکشنبه‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸ الی ۱۴ آماده خدمات‌رسانی به مراجعین است.

این اداره روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

ساعات کاری دفتر تایید مدارک سفارت ایتالیا

دفتر تایید مدارک سفارت ایتالیا روزهای دوشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ ظهر آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

تور های ایتالیا

تورهای اروپا

ویزای شنگن

به ما امتیاز دهید
[کل: 9 میانگین: 3.7]