توربانکوک پاتایا 98

  • کد تور: pataya13980118
  • قیمت: 5500000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-18
  • خدمات تور :
    • پروازماهان
    • ويزا
    • 7شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفر فرودگاهي
    • یک گشت شهری
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه
  • توربانکوک پاتایا 98 - صفحه 1: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید
  • توربانکوک پاتایا 98 - صفحه 2: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

توربانکوک پاتایا 98


ارسال 60% کل هزینه توربانکوک پاتایا 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

تور بانکوک سفری به شهر تضادهاست که در هر گوشه این پایتخت پرهیجان تایلند، آن را حس می کنید و می بینید.

زیر دو سال 450.000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن گذرنامه الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

به دلیل تغییرات و نوسان نرخ دلار قیمت پکیج با کانتر مربوطه حتما چک شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و صالحی داخلی117-118-119 یا تلگرام 09027398254تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور

هتل

درجه

هر نفر دو تخته

هرنفريک تخته

6تا12 سالبا تخت

2تا6 سالبدون تخت

درخواست تور

H2

SAWASDEE SEA VIEW

*3

5500000

6360000

4670000

4240000

درخواست تور 

H-RESIDENCE

THE SUN RESORT & SPA

*3

5590000

6550000

4750000

4260000

درخواست تور 

HOWARD SQUARE

SIWALAI PATTAYA

*3

5770000

6900000

4950000

4340000

درخواست تور 

SHADI HOME

WELCOME PLAZA

*3

6050000

7470000

5170000

4450000

درخواست تور 

PJ WATERGATE

MIKE HOTEL

*3

6200000

7770000

5290000

4550000

درخواست تور 

BOSS SUITES

BESTON

*4

6480000

8330000

5550000

4650000

درخواست تور 

BANGKOK PALACE

SUN CITY

*4

6650000

8660000

5690000

4690000

درخواست تور 

IBIS SATHORN

IBIS PATTAYA

*3

6660000

8680000

N/A

4690000

درخواست تور 

IBIS NANA

MANTIA BOUTIQUE

*3

6690000

8740000

5750000

4790000

درخواست تور 

BOSS SUITES NANA

CITRUS PARC

*4

6990000

9220000

5950000

4850000

درخواست تور 

RAMADA DMA

MERCURE

*4

7090000

9550000

6150000

4880000

درخواست تور 

PRINCE PALACE

NOVA PLATINIUM

*4

7150000

9660000

6150000

4980000

درخواست تور 

MERCURE MAKASAN

PATTAYA SEA VIEW

*4

7350000

9990000

6290000

4990000

درخواست تور 

MONTIEN BANGKOK

VISTA PATTAYA

*4

7560000

10490000

6550000

5160000

درخواست تور 

INDERA REGENT

WELCOME WORLD

*5

7880000

11190000

6890000

5280000

درخواست تور 

THE BERKELEY

AMARI RESIDENCE

*5

6870000

9940000

5730000

4200000

درخواست تور 

BAIYOKE SKY HOTEL

GARDEN CLIFF

*5

6960000

10130000

5810000

4230000

درخواست تور 

THE SUKOSOL

A-ONE ROYAL CRUISE

*5

7140000

10500000

N/A

4300000

درخواست تور  

RAMADA PLAZA

ZIGN

*5

7500000

11210000

6300000

4440000

درخواست تور  

NOVOTEL PLATINUM

MERCURE OCEAN

*5

7500000

11210000

6300000

4440000

درخواست تور  

PULLMAN BANGKOK

PULLMAN PATTAYA

*5

7730000

11680000

6510000

4540000

درخواست تور  

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *