تورهای ویژه تابستان (برگزار شده)

  • کد تور: iran13980229
  • قیمت: 89.000 تومان
  • مدت : از 1 روزه
  • تاریخ برگزاری : 1398-04-01
  • خدمات تور :
    • اتوبوس توریستی
    • بیمه مسافرتی 
    • تور لیدر 
    • صبحانه ناهار شام بجز تورهای یک روزه
    • گشت کامل در کلیه تورهای 
    • برنامه های شاد
    •  محل حرکت هتل همای تهران
  • تورهای ویژه تابستان: مشاهده پکیج

تورهای ویژه تابستان

ارسال کل هزینه تورهای ویژه تابستان زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

شهرهای شمالی کشور دارای جاذبه های گردشگری مختلفی می باشند که برای مسافران بسیار لذت بخش است.

این شهرها دارای آب و هوای خوب و طبیعت زیبا هستند و همجواری با دریا، بر جذابیت آن ها می افزاید.

تورهای شمال از بهترین تورهای گردشگری محسوب می شوند.

زمانی که پای تور اردبیل به میان آید، بیش از همه نمای رویایی جاده اسالم به خلخال را می بینیم. اردبیل در شمال غربی کشور واقع شده و طبیعت و سرسبزی فوق العاده ای دارد.

در اینجا روح سرزندگی و جنب و جوش مردم همیشه در جریان است. بازارهای سنتی و سرپوشیده و مراکز خرید مدرن را در کنار هم مشاهده می کنید.

اینجا باید رژیم های خود را کنار گذاشته و از غذاهای متنوع و خوراکی های مخصوص آن میل کنید.

اگر به دنبال طبیعت گردی و بوم گردی هستید، اردبیل مقصدی ایده آل برای شما خواهد بود.

اگر به دنبال سرسبزی هستید، فصل های گرم سال عالی هستند.

علاقه مندان به آب و هوای سرد نیز اردبیل را در پاییز و زمستان سفیدپوش می یابند.

بیشترین تمرکز گردشگری و تور اردبیل بر جاذبه های طبیعی و فضای بکر آن قرار دارد.

اما در این شهر بناهای تاریخی را نیز در برنامه ی توریستی خود خواهید داشت.

از جمله بقعه ی شیخ صفی الدین که در دوران صفویه ساخته شده و در فهرست جهانی یونسکو جای دارد.

کلیه تورهای فوق چارتر و غیر قابل کنسل کردن می باشند.

کودکان2 تا4 سال بدون خدمات نیم بها و بالای 4 سال کامل می باشند.

پرداخت کلیه ورودیه ها به عهده مسافر می باشد .

جهت کسب اطلاعت بیشتر با کانتر طبیعت گردی داخلی 111 الی 116 تماس حاصل فرمایید.

نام تور و اقامت

مدت تور 3 روزه

مدت تور 4 روزه

درخواست تور

سرعین هتل *3 تخت جمشید

2تخته 399

3تخته 329

4تخته 299

2تخته 499

3تخته 459

4تخته 419

درخواست تور

آفرود مازیچال کلاردشت

299

گروهی اتاق های8 الی 10 نفره

درخواست تور

آفرود سوباتان اسالم

299

گروهی اتاق های8 الی 10 نفره

درخواست تور

آفرود سرولات رامسر

299

گروهی اتاق های8 الی 10 نفره

درخواست تور

تنگه واشی 1روزه

89

اتوبوس VIP

درخواست تور

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

راهنمای سفر مازندران

شهرستان‌های مازندران
شهرستان آمل (شامل آمل، لاریجان، شاهاندشت، آب اسک، نیاک)
شهرستان بابل سابقا بارفروش (شامل: بابل، بندپی، بهنمیر، امیرکلا)
شهرستان بابلسر (شامل: بابلسر، دریا کنار، خزرشهر)
شهرستان بهشهر سابقا اشرفی (شامل: بهشهر، گرجی محله، میانکاله)
شهرستان جویبار (شامل: جویبار، لاریم، تیرکلا)
شهرستان چالوس سابقا شالوس (شامل: چالوس، مرزن آباد، کلاردشت، نمک آبرود)
شهرستان رامسر سابقا سخت سر (شامل: رامسر، جواهر ده)
شهرستان ساری (شامل: ساری، دودانگه (پریم)، چهاردانگه (کیاسر)، فرح آباد، گلما، لاک دشت)
شهرستان سورک (شامل: سورک، بادله)
شهرستان سوادکوه (شامل: پل سفید، زیرآب، شیرگاه، آلاشت، ورسک)
شهرستان شهسوار سابقا تنکابن (شامل: شهسوار، نشتارود، دوهزار، سه هزار)
شهرستان قائمشهر سابقا شاهی، علی آباد (شامل: قائمشهر، کردی خیل، ارطه، تِلار)
شهرستان گلوگاه (شامل: گلوگاه، تیرتاش)
شهرستان محمودآباد (شامل: محمودآباد، فریدونکنار)
شهرستان نکاء (شامل: نکا، غارمرز، امیرآباد)
شهرستان نوشهر (شامل: )
شهرستان نور (شامل: نور، رویان، چَمِستان، لاویج)
شهرهای مهم مازندرانن
بهشهر
ساری
قائمشهر
بابل
آمل
نوشهر
تنکابن (شهسوار)

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.