تور اصفهان زمینی

  • کد تور: isfahan13980905
  • قیمت: 690.000 تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-09-06
  • خدمات تور :
    • 3 روزکامل
    • بلیط رفت و برگشت اتوبوس vip 
    • ترانسفر
    • 2 شب اقامت هتل صفوی همراه با صبحانه
    • تورلیدر
  • تور اصفهان زمینی: مشاهده پکیج

تور اصفهان زمینی


ارسال60% کل هزینه تور اصفهان زمینی زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد.

2 تا 5 سال بدون تخت 350.000

زیر 2سال 90.000

روز اول : حرکت از تهران به اصفهان بازدید از کاخ چهل ستون عالی قاپو مسجد امام میدان نقش جهان

روزدوم : پیاده روی در مسیر زاینده رود ، بازدید از سی و سه پل ، پل خواجو ، پل فلزی ، محله ارمنی ها و کلیسای وانک    

روز سوم : بازدید از اتشگاه ، کوه صفه ، لانه کبوترها ، منارجنبان و بازگشت به تهران

کانتر داخلی خانم سفید بری تلفن 02122887100 داخلی 116

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم سفیدبری داخلی 116 و یا تلگرام  تماس حاصل نمایید.

نام تورمناسبتتاریخ رفتتاریخ برگشتنوع سفرقیمتدرخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/09/061398/09/08زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/09/131398/09/15زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/09/201398/09/22زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/09/271398/09/29زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/10/041398/10/06زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/10/111398/10/13زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/10/181398/10/20زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/10/251398/10/27زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته 1398/11/021398/11/04زمینی690.000درخواست تور
آخرهفته
اصفهانآخرهفته1398/11/091398/11/11زمینی690.000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/11/161398/11/18زمینی690.000درخواست تور

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.