تور اصفهان 2 شب و3 روز

  • کد تور: Isfahan13980413
  • قیمت: 899.000 تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-04-19
  • خدمات تور :

    3روزکامل-اتوبوس توریستی                       حرکت:میدان آرژانتین ساعت7:00صبح

    • وسیله نقلیه توریستی
    • 2 شب اقامت هتل صفوی همراه با صبحانه
    • تور لیدر
    • بیمه مسافرتی
  • تور اصفهان 2 شب و3 روز: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور اصفهان 2 شب و3 روز


ارسال 60% کل هزینه تور اصفهان 2 شب و3 روز زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

جاذبه های گردشگری اصفهان

کاخ چهلستون که از قرن یازدهم به یادگار مانده است، از مشهورترین دیدنی های این شهر به حساب می آید.

این کاخ متعلق به عصر صفویه می باشد و بار تاریخی آن دوران را با خود همراه دارد.

میدان تاریخی نقش جهان و ساختار بی نظیر آن محسورتان می سازد.

عمارت عالی قاپو دیگر بنای دیدنی از قرن یازدهم هجری قمری ست که در شش طبق ساخته شده است.

مسجد امام و مسجد شیخ لطف اله و همین طور مسجد جامع بسیار دیدنی و برجسته به چشم می آیند.

کودک زیر دو سال 99.000 تومان

کودک 2 تا 5 سال 480.000 تومان

گشت ها:

روز اول : ساعت 07:00 صبح حرکت از تهران به اصفهان بازدید از کاخ چهل ستون عالی قاپو مسجد امام میدان نقش جهان

روزدوم : پیاده روی در مسیر زاینده رود ، بازدید از سی و سه پل ، پل خواجو ، پل فلزی ، محله ارمنی ها و کلیسای وانک

روز سوم : بازدید از آتشگاه ، کوه صفه ، لانه کبوترها ، منارجنبان و بازگشت به تهران

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور اصفهان خانم سفیدبری داخلی 116 تماس حاصل نمايید.

نام تورمناسبتتاریخ رفتتاریخ برگشتنوع سفرقیمتدرخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/04/191398/04/21زمینی899000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/04/261398/04/28زمینی899000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/05/021398/05/04زمینی899000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/05/091398/05/11زمینی899000درخواست تور
اصفهانتعطیلات عید قربان1398/05/191398/05/21زمینی899000درخواست تور
اصفهانآخر هفته1398/05/231398/05/25زمینی899000درخواست تور
اصفهانتعطیلات عید غدیر1398/05/291398/05/31زمینی899000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/06/061398/06/08زمینی899000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/06/131398/06/15زمینی899000درخواست تور
اصفهانتعطیلات محرم1398/06/201398/06/22زمینی899000درخواست تور
اصفهانآخرهفته1398/06/271398/06/29زمینی899000درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *