تور اصفهان 2 شب و3 روز

  • کد تور: Isfahan13980129
  • قیمت: 877000تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-01-29
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا : همه روزه   

    • بلیط رفت و برگشت هوایی همه روزه
    • 2شب و 3روز اقامت
    • صبحانه بوفه
    • بیمه مسافرتی
    • (درکلیه تورهای آسمان پرستاره پرشیا هزینه ناهار و شام به عهده مسافران می باشد.)
  • تور اصفهان 2 شب و3 روز: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور اصفهان 2 شب و3 روز


ارسال 60% کل هزینه تور اصفهان 2 شب و3 روز زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

جاذبه های گردشگری اصفهان

کاخ چهلستون که از قرن یازدهم به یادگار مانده است، از مشهورترین دیدنی های این شهر به حساب می آید.

این کاخ متعلق به عصر صفویه می باشد و بار تاریخی آن دوران را با خود همراه دارد.

میدان تاریخی نقش جهان و ساختار بی نظیر آن محسورتان می سازد.

عمارت عالی قاپو دیگر بنای دیدنی از قرن یازدهم هجری قمری ست که در شش طبق ساخته شده است.

مسجد امام و مسجد شیخ لطف اله و همین طور مسجد جامع بسیار دیدنی و برجسته به چشم می آیند.

به ویژه مسجد جامع اصفهان متعلق به سال 24 هجری، نخستین مسجد شهر به حساب می آید.

مسجد حکیم و مسجد سید را نیز نباید فراموش کنید.

اما با آوردن نام تور اصفهان به یاد پل خواجو و سی و سل پل می افتیم.

اگر چه زاینده رود این روزها شکوه و زیبایی همیشگی خود را از دست داده است.

اما با این وجود، باز هم تماشای آن را نباید از دست داد.

کوه آتشگاه در 7 کیلومتری غرب شهر و منارجنبان در 5 کیلومتری واقع شده اند.

همچنین یکی دیگر از بناهای قرن یازدهم، کلیسای وانک و موزه برجسته ی آن می باشند.

رزرو هتل در اصفهان

هتل عباسی و هتل پارسیان کوثر از هتل های 5 ستاره و برتر شهر اصفهان هستند.

برای رزرو هتل های ارزان تر نیز باید به سراغ مهمانسراها و هتل های سه یا چهار ستاره بروید.

در تور اصفهان به شهری همیشه بیدار با شب های پرستاره سفر خواهید کرد.

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

3-همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-115 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید.

نام هتل  هرنفردراتاق دوتخته  هرنفردراتاق سه تخته درخواست تور
جام فیروزه *1 877000 867000 درخواست تور
وایانا *1 930000 910000 درخواست تور
آریو *1  965000 920000 درخواست تور
اصفهان *3 1010000 966000 درخواست تور
جلفا *2 1025000 982000 درخواست تور
پارت *3 1066000 1010000 درخواست تور
شیخ بهایی *3 1066000 1025000 درخواست تور
ملل *3 1099000 1040000 درخواست تور
سپاهان *3 1120000 1100000 درخواست تور
ستاره *3 1142000 1080000 درخواست تور
خواجو *4 1199000 1150000 درخواست تور
پیروزی *4 1290000 1155000 درخواست تور
کریاس 1380000 1360000 درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *