تور ایران و طبیعت گردی نوروز 98

  • کد تور: iran13971201
  • قیمت: 299000تومان
  • مدت : دو ونیم روزه
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-28
  • خدمات تور :

    شروع تورها از 28 اسفند تا 14 فروردین 98 می باشد. 

  • تور ایران و طبیعت گردی نوروز 98: مشاهده پکیج

تور ایران و طبیعت گردی نوروز 98


ارسال کل هزینه تور ایران و طبیعت گردی نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1-تورهای فوق بصورت چارتر و غیرقابل کنسل کردن می باشند. هتل های 2و3و4 ستاره مشهد موجود است.

2–تورهای فوق بجز کویر و شمال فاقد گشت و ترانسفر می باشند در صورت درخواست شامل افزایش نرخ می باشند.

3 –با توجه به نوسانات قیمتها بلیط هواپیما هرگونه افزایش پرواز به رقم اضافه می گردد.

4- گشت های تور شیراز با پرداخت ورودیه ها به عهده آژانس می باشد.

کلیه اتوبوس های تور شیراز، یزد، اصفهان ویای پی 25 نفره تختوابشو بوده برای کویر و شمال 42 نفره فول سیستم.

6- کلیه تورهای زمینی ( بجز تور کویر) به صورت هوائی و با پرداخت مابه التفاوت قابل اجرا میباشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا رزرو تور با کانتر مربوطه داخلی 111 الی 115 تماس حاصل فرمایید .

نام تور روز قیمت تور گشتها درخواست تور
تورکویرمرکزی 2.5 روز 299 بومگردی صبحانه ناهار شام ؛ وسیله نقلیه توریستی درخواست تور
349 هتل3* اقامت ؛ روستای مصر روستای گرمه درخواست تور
399 هتل3* دریاچه نمک، سافاری شتر سواری نیزار چشمه تالاب ارگ درخواست تور
تورشمال 3 روز 499 تومان صبحانه ، وسیله نقلیه توریستی درخواست تور
رامسر لاهیجان ماسوله 4 روز 599 تومان  اقامت درهتل ؛ جنگل دریا و دریاچه آبشار و تله کابین همراه با قایق سواری و جت اسکی درخواست تور
هتل 3 ستاره  5 روز 699 تومان  درخواست تور
شیراز هتل حافظ 2ستاره  3.5 699 تومان صبحانه ؛ بلیط رفت و برگشت؛ سعدیه حافظیه تخت جمشید نقش رستم باغ ارم دربازه قرآن  درخواست تور
شیراز پارسیان 4ستاره روز 899 تومان
شیراز ستارگان 4ستاره 999 تومان
اصفهان هتل سنتی ابن سینا 3روز 699 تومان صبحانه بلیط رفت و برگشت منارجنبان کلیسای وانک چهلستون، عالی قاپور مساجد  درخواست تور
اصفهان هتل  پیروزی 899 تومان
توریزد 3روز 895 تومان صبحانه ؛ بلیط رفت و برگشت بازدید از آتشکده زرتشتیان، دخمه (برج سکوت)، میرچخماق، موزه آب، باغ دولت آباد، بازار سنتی یزد درخواست تور
هتل سنتی شعرباف
بندرعباس  5روز 999 تومان صبحانه ؛ بلیط آرامگاه امام زاده سيدمظفر درخواست تور
هتل قدس یا امیر بازارسنتی عمارت كلاه فرنگي مسجد ناصری مسجد گله داری مسجد جامع معبد هندوها ، موزه مردم شناسی کوه گنو چشم انداز دریای خروشان  چشمه آبگرم گنو غارخرسین درخواست تور
مشهد 4روز 799 تومان صبحانه ناهار شام -بلیط -بازديد از طرقبه ، شانديز ، امام زاده ياسر و ناصر ، باغ وحش مشهد  درخواست تور
هتل آپارتمان

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 3 میانگین: 4.3]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *