تور بانکوک نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: BANKOK13971030
  • قیمت: 8400000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :
    • بلیط ويزا
    • 7شب اقامت باصبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • يک گشت نیمروزدربانکوک
    • لیدرفارسی زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتی
  • تور بانکوک نوروز 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور بانکوک نوروز 98


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زير2سال 1300000تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم ابراهیمی داخلی117-118 یاتلگرام09027398254تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها

هتل هرنفردوتخته هرنفريکتخته

6تا12سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
*HERITAGE SATHORN 3 8400000 9250000 8320000 8010000 درخواست تور
*FORUM PARK 3 9130000 10410000 8970000 8410000 درخواست تور
*IBIS SATHORN 3 9690000 11530000 N/A 8570000 درخواست تور
*BANGKOK PALACE 4 9770000 11690000 9690000 8650000 درخواست تور
*PRINCE PALACE 4 10010000 12170000 9770000 8730000 درخواست تور
*EASTIN 4 10250000 12650000 10010000 8810000 درخواست تور
*MONTIAN 4 10410000 12970000 10170000 8890000 درخواست تور
*AVANI 4 10970000 14090000 10650000 9130000 درخواست تور
*GRAND DIMOND 4 11370000 14890000 11050000 9290000 درخواست تور
*RAMADA PLAZA 5 11450000 15050000 11130000 9290000 درخواست تور
*BAIYOKE SKY 5 11690000 15530000 11290000 9370000 درخواست تور
*PULLMAN 5 11770000 15690000 11450000 9450000 درخواست تور
*MOVENPICK HOTEL 5 12090000 16330000 11690000 9530000 درخواست تور
*AMARI WATERGATE 5 12330000 16810000 11850000 9610000 درخواست تور
*CENTARA GRAND 5 13350000 18250000 N/A 9930000 درخواست تور
*LE BUA STATE 5 15530000 23210000 14730000 10890000 درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *