تور بانکوک پوکت آذر ۹۷ (برگزار شده)

  • کد تور: Phuket13970919
  • قیمت: 5790000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-09-19
  • خدمات تور :

          بانکوک پوکت 8 روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا 
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • پرواز داخلی بانکوک پوکت بانکوک
    • ترانسفر فرودگاهي 
    • ترانسفر بین شهری
    • یک گشت شهری بانکوک
    • یک گشت نیمروز درپوکت
    • ليدرفارسي زبان
    • سیم کارت رایگان
    • بیمه مسافرتی
  • تور بانکوک پوکت آذر ۹۷: مشاهده پکیج

تور بانکوک پوکت آذر ۹۷


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پوکت آذر ۹۷ زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زیر 2سال 1500000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی داخلی 117-118و 119و تلگرام تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتل ها

هتل
درجه
هرنفردوتخته
هرنفریکتخته
6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
H2 HOTEL

PATONG HOLIDAY

*3
5790000
6500000
4900000
4540000
HERITAGE SATHORN

ROYAL CROWN

*3
5900000
6720000
5000000
4580000
HOWARD SQUARE

NATURAL RESORT

*3 
6130000
7170000
5200000
4670000
SHADI HOME

BEL AIR

*3 
6400000
7710000
5440000
4790000
PJ WATER GATE

PJ PATONG RESORTEL

*3 
6590000
8090000
5660000
4860000
BANGKOK PALACE HOTEL

ANDATEL GRAND

*3 
6890000
8700000
5890000
4990000
*4 
6900000
8720000
N/A
4990000
RAMADA D MA BANGKOK

ASHLEE PLAZA

*4 
7060000
9040000
6030000
5040000
MONTIEN BANGKOK

ASHLEE HEIGHT

*4 
7110000
9130000
6080000
5070000
PRINCE PALACE HOTEL

ANDAKIRA HOTEL

*4 
7420000
9750000
6360000
5190000
MERCURE MAKASAN

SLEEP WITH ME

*4 
7640000
10200000
6560000
5280000
*5 
7770000
10450000
6670000
5340000
AVANI

ROYAL PARADISE

*4 
8070000
11060000
6950000
5490000
*4 
8400000
11710000
7240000
5580000
THE BERKELEY

GRACELAND

*4 
8760000
12430000
7560000
5730000
BAIYOKE SKY HOTEL

DUANGIT RESORT

*5 
9010000
12940000
7850000
5830000
RAMADA PLAZA

DEEVANA PLAZA

*5 
9100000
13120000
7870000
5860000
AVANI

GRAND MERCURE

*5 
9180000
13280000
7950000
5900000

تورهای مرتبط

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.