تور بانکوک پوکت آذر ۹۷ (برگزار شده)

  • کد تور: Phuket13970919
  • قیمت: 5790000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-09-19
  • خدمات تور :

          بانکوک پوکت 8 روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا 
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • پرواز داخلی بانکوک پوکت بانکوک
    • ترانسفر فرودگاهي 
    • ترانسفر بین شهری
    • یک گشت شهری بانکوک
    • یک گشت نیمروز درپوکت
    • ليدرفارسي زبان
    • سیم کارت رایگان
    • بیمه مسافرتی
  • تور بانکوک پوکت آذر ۹۷: مشاهده پکیج

تور بانکوک پوکت آذر ۹۷


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پوکت آذر ۹۷ زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زير 2سال 1500000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی داخلی 117-118و 119و تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفريکتخته 6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
H2 HOTEL

PATONG HOLIDAY

*3 5790000 6500000 4900000 4540000 درخواست تور
HERITAGE SATHORN

ROYAL CROWN

*3 5900000 6720000 5000000 4580000 درخواست تور
HOWARD SQUARE

NATURAL RESORT

*3  6130000 7170000 5200000 4670000 درخواست تور
SHADI HOME

BEL AIR

*3  6400000 7710000 5440000 4790000 درخواست تور
PJ WATER GATE

PJ PATONG RESORTEL

*3  6590000 8090000 5660000 4860000 درخواست تور
BANGKOK PALACE HOTEL

ANDATEL GRAND

*3  6890000 8700000 5890000 4990000 درخواست تور
IBIS SATHORN

IBIS PATONG

*4  6900000 8720000 N/A 4990000 درخواست تور
RAMADA D MA BANGKOK

ASHLEE PLAZA

*4  7060000 9040000 6030000 5040000 درخواست تور
MONTIEN BANGKOK

ASHLEE HEIGHT

*4  7110000 9130000 6080000 5070000 درخواست تور
PRINCE PALACE HOTEL

ANDAKIRA HOTEL

*4  7420000 9750000 6360000 5190000 درخواست تور
MERCURE MAKASAN

SLEEP WITH ME

*4  7640000 10200000 6560000 5280000 درخواست تور
INDERA REGENT

ROYAL PARADISE HOTEL SPA

*5  7770000 10450000 6670000 5340000 درخواست تور
AVANI

ROYAL PARADISE

*4  8070000 11060000 6950000 5490000 درخواست تور
MANDARIN BY CENTERPOINT

SWISSOTEL

*4  8400000 11710000 7240000 5580000 درخواست تور
THE BERKELEY

GRACELAND

*4  8760000 12430000 7560000 5730000 درخواست تور
BAIYOKE SKY HOTEL

DUANGIT RESORT

*5  9010000 12940000 7850000 5830000 درخواست تور
RAMADA PLAZA

DEEVANA PLAZA

*5  9100000 13120000 7870000 5860000 درخواست تور
AVANI

GRAND MERCURE

*5  9180000 13280000 7950000 5900000 درخواست تور

تورهای مرتبط

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند |Thailand

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *