تور بانکوک پوکت مهر ۹۷

  • کد تور: Phuket139708051
  • قیمت: 6560000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-08-05
  • خدمات تور :

          بانکوک پوکت 8 روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا 
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • پرواز داخلی بانکوک پوکت بانکوک
    • ترانسفر فرودگاهي 
    • ترانسفر بین شهری
    • یک گشت شهری بانکوک
    • یک گشت نیمروز درپوکت
    • ليدرفارسي زبان
    • سیم کارت رایگان
    • بیمه مسافرتی
  • تور بانکوک پوکت مهر ۹۷: مشاهده پکیج

تور بانکوک پوکت مهر ۹۷


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک پوکت مهر ۹۷ زمان رزرواسیون ضروری و درغیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زير 2سال 1500000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی داخلی 117-118و 119و تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها

هتلدرجههرنفردوتختههرنفريکتخته6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
HERITAGE SATHORN

PATONG HOLIDAY

*36560000760000056100005090000درخواست تور
H-RESIDENCE

ROYAL CROWN

*36660000781000057000005140000درخواست تور
HOWARD SQUARE

NATURAL RESORT

*36900000828000059200005220000درخواست تور
SHADI HOME

BEL AIR

*37260000900000062400005370000درخواست تور
PJ WATER GATE

PJ PATONG RESORTEL

*37510000951000065400005480000درخواست تور
BANGKOK PALACE HOTEL

ANDATEL GRAND

*379100001031000068300005640000درخواست تور
IBIS SATHORN

IBIS PATONG

*4793000010340000N/A5640000درخواست تور
RAMADA D MA BANGKOK

ASHLEE PLAZA

*481400001076000070300005720000درخواست تور
MONTIEN BANGKOK

ASHLEE HEIGHT

*481900001088000070900005750000درخواست تور
PRINCE PALACE HOTEL

ANDAKIRA HOTEL

*486100001171000074600005910000درخواست تور
MERCURE MAKASAN

SLEEP WITH ME

*489100001231000077300006030000درخواست تور
INDERA REGENT

ROYAL PARADISE HOTEL &SPA

*590700001263000078800006100000درخواست تور
AVANI

ROYAL PARADISE HOTEL SPA

*494800001344000082500006310000درخواست تور
MANDARIN BY CENTERPOINT

SWISSOTEL

*499100001430000086400006430000درخواست تور
THE BERKELEY

GRACELAND

*4103800001525000090500006620000درخواست تور
BAIYOKE SKY HOTEL

DUANGIT RESORT

*5107300001594000094400006760000درخواست تور
RAMADA PLAZA

DEEVANA PLAZA

*5108500001618000094700006800000درخواست تور
AVANI

GRAND MERCURE

*5109500001639000095700006850000درخواست تور

تورهای مرتبط

دیدنیهای تایلند

هتل های تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

به ما امتیاز دهید
[کل: 6 میانگین: 4.7]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *