تور بانکوک چیانگمای 98 (برگزار شده)

  • کد تور: BANKOK13971116
  • قیمت: 11400000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :
    • پروازماهان
    • ويزا
    • 7شباقامتباصبحانه
    • پروازداخلی
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفربین شهری
    • يک گشتشهری
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور بانکوک چیانگ مای 98: مشاهده پکیج

تور بانکوک چیانگمای 98


ارسال 60% کل هزینه تور بانکوک چیانگمای 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر2سال 2.100.000 تومان

تور بانکوک سفری به شهر تضادهاست که در هر گوشه این پایتخت پرهیجان تایلند، آن را حس می کنید و می بینید.

بانکوک از شهرهای افسانه ای جنوب آسیای شرقی است که بیشترین توریست را از سرتاسر جهان دارد.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور بانکوک چیانگمای 98 خانم ابراهیمی داخلی117-118 تماس حاصل نمایید.

لیست قیمت و هتل ها

هتل
درجه
هرنفردوتخته
هرنفریکتخته

6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور 

IBIS

IBIS

*3
11400000
13400000
11200000
10100000

CHIANG MAI PLAZA

MA HOTEL

*4
11500000
13600000
11300000
10100000

DUANGITAWAN

BANGKOK PALACE

*4
11900000
14400000
11700000
10200000

DUSIT PRINCESS

PRINCE PALACE

*4
12100000
14800000
11800000
10300000

I-RESIDENCESATHORN

ASHLEEPLAZA

*4
8330000
10150000
N/A
7250000

ARUNTARA RIVERSIDE

CENTER POINT

*4
13300000
17300000
12900000
10700000

DUSIT D2

BREKELY

*4

*5

14100000
18800000
13600000
11000000

RATI LANNA

PULLMAN G

*5
7700000
23700000
15800000
11900000

SHANGRI LA

CENTARA GRAND AT CENTRALWORD

*5
17500000
25600000
16700000
12200000

 

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.