تور بمبئی و گوا (برگزار شده)

  • کد تور: india13971025
  • قیمت: 6595000تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-01
  • خدمات تور :
    • بليط ایران ایر
    • 2 شب اقامت بمبئی با صبحانه 5 شب گوآ 
    • ویزا 
    • لیدرفارسی زبان 
    • ترانسفرفرودگاهي
    •  گشت شهری 
    • بیمه مسافرتی

    مسیر بین شهری بمبئی – گوآ با پرواز داخلی انجام می شود.

    گشت بمبئی:

    دروازه هند – دانشگاه بمبئی – دادگاه عالی -مرکز خرید CRAWFORD – باغ های معلق – موزه گاندی – معبد جین

    گشت گوآ :

    کلیسای گوآ و ساحل – موزه هنرهای مسیحی و معبد هندوی مهلسا-گشت کشتی

  • تور بمبئی و گوا-صفحه اول: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]
  • تور بمبئی و گوا-صفحه دوم: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور بمبئی و گوا


ارسال 60% کل هزینه تور بمبئی و گوا زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زيردوسال  900000 تومان

مدارک جهت ويزا :

*اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

*2 قطعه عکس5*5تمام رخ

*کپی تمام صفحات شناسنامه

*کپی کارت ملی پشت و رو

*آدرس منزل و محل کار و تلفن دقيق مسافر.درج امضای مسافرداخل پاسپورت الزامی است.

*حداقل زمان اخذ ویزا 10روز کاری است .

*داشتن گذرنامه جداگانه برای هرنفر، حتي نوزادان زير2سال الزامی می باشد.

(نمونه فرم ويزاي سفارت هند درسايتwww.apstour.com  موجود است.)

1-کلیه پروازها چارتروهتل ها گارانتی و غيرقابل کنسل شدن و تغییر و  استردادمی باشد.

درصورت کنسلی وno show   کل هزينه بليط + ويزا و هزينه 3 شب هتل دريافت خواهد شد.

Check in ساعت 00/14 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد .

2 -در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت هند،شرکت آسمان پر ستاره هيچگونه تعهدی نداشته و مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه هاي ديگر عينا” از مسافر مسترد خواهد شد.

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام كننده بوده و شرکت آسمان پرستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هرگونه ممنوعيت خروج ازکشور مسافر نخواهدداشت.

بیمه سفربرای مسافران بالای 55 سال اجباری و مبلغ55000 تومان اضافه دریافت خواهد شد.

کلیه ورودی ها به عهده خود مسافر می باشد.

4- به علت نوسان نرخ بلیط و دلار حتما با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور هند خانم عابدی و خانم ابراهیمی داخلی 117-118-119 تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها تور بمبئی و گوا:

هتلدرجههرنفردوتختههرنفریک تخته6 تا 12 سال

با تخت

2 تا 6سال

بدون تخت

درخواست تور
THE EMERALD BELLAVISTA BB

*BB 

6595000819500046950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 NAGOA GRANDE

BB

*BB 4

7095000879500047950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 SUN VILLAGE

BB

*BB 4

7595000969500049950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 SANDALWOOD

BB

*BB 4

7595000979500049950003695000درخواست تور
THE EMERALD

IBIS STYLE

BB

*BB 4

7795000999500050950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 SANDALWOOD

BB

*BB 4

78950001049500051950003695000درخواست تور
THE LEELA

COUNTRY INN

BB

*BB 5

89950001219500055950003695000درخواست تور
THE LEELA

HARD ROCK

BB

*BB 5

95950001309500057950003695000درخواست تور
THE LEELA

CIDADE DE

BB

*BB 5

102950001469500060950003695000درخواست تور
THE LEELA

 LE MERIDIEN

BB

*BB 5

104950001469500061950003695000درخواست تور
THE LEELA

 GRAND HYATT

BB

*BB 5

109950001589500063950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 NAGOA GRANDE

BB

*ALL 4

80950001039500051950003695000درخواست تور
THE EMERALD

 SUN VILLAGE

BB

*ALL 4

86950001089500054950003695000درخواست تور
THE EMERALD SANDALWOOD BB

*ALL 4

87950001119500054950003695000درخواست تور
THE EMERALD SANDALWOOD BB

*ALL 4

88950001199500054950003695000درخواست تور
THE LEELA

COUNTRY INN SUITE

BB

*ALL 5

99950001329500059950003695000درخواست تور
THE LEELA

HARD ROCK

BB

*ALL 5

108950001449500063950003695000درخواست تور
THE LEELA

  CIDADE DE GOA

BB

*ALL 5

123950001669500069950003695000درخواست تور
THE LEELA

  LE MERIDIEN

BB

*ALL 5

123950001669500069950003695000درخواست تور
THE LEELA

 GRAND HYATT

BB

*ALL 5

134950001839500073950003695000درخواست تور
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *