تور بمبئی گوا نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: goa13971201
  • قیمت: 9250000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :

     کمیسیون: 200000تومان

    • پروازایران ایر
    • 2شب بمبی 5 شب گوا
    • ويزا الکترونیک
    • پرواز داخلی
    • اقامت
    • ترانسفرفرودگاهي
    •  یک گشت شهری
    •  راهنمای محلی
    • بیمه
  • تور بمبئی گوا نوروز 98: مشاهده پکیج

تور بمبئی گوا نوروز 98


ارسال 60% کل هزینه تور بمبئی گوا نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر دوسال 2.190.000 تومان

مدارک جهت ویزا :

*اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

*2 قطعه عکس5*5تمام رخ که مطابق با عکس پاسپورت نباشد.

*کپی تمام صفحات شناسنامه

*آدرس منزل و محل کار و تلفن دقیق مسافردرج امضای مسافرداخل پاسپورت الزامی است.

*درصورت داشتن ویزا هند آخرین ویزا ضمیمه شود.

*درصورت داشتن پاسپورت قدیمی تحویل پاسپورت به آژانس مربوطه الزامی می باشد.

*درج امضای مسافر داخل پاسپورت الزامی است.

( نمونه فرم ویزای سفارت هند درسایتwww.apstour.com  موجود است)

داشتن گذرنامه جداگانه برای هرنفر، حتی نوزادان زیر2سال الزامی می باشد.

1-کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی و غیرقابل کنسل شدن و تغییر و  استرداد می باشد.

2-Check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/00 ظهر می باشد.

3 -در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت هند، شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هیچگونه تعهدی نداشته و مبلغ پرداختی به

سفارت و هزینه های دیگر عینا” از مسافر مسترد خواهد شد.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام کننده بوده و شرکت آسمان پرستاره پرشیا مسئولیتی در قبال کنترل

پاسپورت و هرگونه ممنوعیت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

5-بیمه سفربرای مسافربالای 55 سال اجباری و مبلغ65000 تومان اضافه دریافت خواهد شد.

 6- به علت نوسان نرخ بلیط و دلار حتما با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید.  

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم ابراهیمی داخلی 117-118 تماس حاصل نمایید.

 نام و درجه هتلخدمات

هرنفر

دوتخته

هرنفر

یکتخته

6 تا 12 سال

با تخت

2 تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
*THE EMERALD 4BB9250000108900007990000
6280000درخواست تور
*NA GOA GRANDE 4
*HYATT REGENCY 5BB117900001519000093900006280000درخواست تور
*COUNTRY INM SUITES 5
*HYATT REGENCY 5BB12450001579000097900006280000درخواست تور
*HARD ROCK 5
*HYATT REGENCY 5BB1309000017290000100900006280000درخواست تور
*CIDADE GOA 5
*HAYATT REGENCY 5BB1462000019990000108900006280000درخواست تور
*GRAND HAYATT 5

 

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.