تور بمبئی گوا نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: goa13971201
  • قیمت: 9250000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :

     کمیسیون: 200000تومان

    • پروازایران ایر
    • 2شب بمبی 5 شب گوا
    • ويزا الکترونیک
    • پرواز داخلی
    • اقامت
    • ترانسفرفرودگاهي
    •  یک گشت شهری
    •  راهنمای محلی
    • بیمه
  • تور بمبئی گوا نوروز 98: مشاهده پکیج
  • به این مطلب امتیاز دهید

تور بمبئی گوا نوروز 98


ارسال 60% کل هزینه تور بمبئی گوا نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر دوسال 2.190.000 تومان

مدارک جهت ويزا :

*اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

*2 قطعه عکس5*5تمام رخ که مطابق با عکس پاسپورت نباشد.

*کپی تمام صفحات شناسنامه

*آدرس منزل و محل کار و تلفن دقيق مسافردرج امضای مسافرداخل پاسپورت الزامی است.

*درصورت داشتن ویزا هند آخرین ویزا ضمیمه شود.

*درصورت داشتن پاسپورت قدیمی تحویل پاسپورت به آژانس مربوطه الزامی می باشد.

*درج امضای مسافر داخل پاسپورت الزامی است.

( نمونه فرم ويزاي سفارت هند درسايتwww.apstour.com  موجود است)

داشتن گذرنامه جداگانه برای هرنفر، حتي نوزادان زير2سال الزامی می باشد.

1-کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی و غيرقابل کنسل شدن و تغییر و  استرداد می باشد.

2-Check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/00 ظهر می باشد.

3 -در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت هند، شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هيچگونه تعهدی نداشته و مبلغ پرداختی به

سفارت و هزينه هاي ديگر عينا” از مسافر مسترد خواهد شد.

4-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام كننده بوده و شرکت آسمان پرستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل

پاسپورت و هرگونه ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

5-بیمه سفربرای مسافربالای 55 سال اجباری و مبلغ65000 تومان اضافه دریافت خواهد شد.

 6- به علت نوسان نرخ بلیط و دلار حتما با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید.  

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم ابراهیمی داخلی 117-118 تماس حاصل نمايید.

 نام و درجه هتل خدمات

هرنفر

دوتخته

هرنفر

یکتخته

6 تا 12 سال

با تخت

2 تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
*THE EMERALD 4 BB 9250000 10890000 7990000
6280000 درخواست تور
*NA GOA GRANDE 4
*HYATT REGENCY 5 BB 11790000 15190000 9390000 6280000 درخواست تور
*COUNTRY INM SUITES 5
*HYATT REGENCY 5 BB 1245000 15790000 9790000 6280000 درخواست تور
*HARD ROCK 5
*HYATT REGENCY 5 BB 13090000 17290000 10090000 6280000 درخواست تور
*CIDADE GOA 5
*HAYATT REGENCY 5 BB 14620000 19990000 10890000 6280000 درخواست تور
*GRAND HAYATT 5

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *