تور بندرعباس 98 (برگزار شده)

  • کد تور: bandarabas13980210
  • قیمت: 1100000 تومان
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-02-01
  • خدمات تور :

    تاریخ اجرا همه روزه تا پایان اردیبهشت98

    • بلیط رفت و برگشت هوایی
    • 2شب و3 روزاقامت
    • صبحانه بوفه
    • ترانسفر رفت و برگشت
  • تور بندرعباس 98: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور بندرعباس 98


ارسال 60% کل هزینه تور بندرعباس 98 در زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- همراه داشتن اصل شناسنامه جهت صدور بلیط و هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

6- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود

7- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

8- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

اماکن دیدنی تور بندرعباس 98:

اسکله شهید رجایی،دیدار از معبد هندوها،موزه مردم شناسی،حمام گله داری،مسجد گله داری گشت و گذار در بازار ساحلی، اسکله بندرعباس و سفردریایی هیجان انگیز به قشم با اتوبوس دریایی و لذت عبور از میان کشتی ها و تنگه هرمز،ورود به جزیره قشم

گشت قشم شامل دیدار از غارهای خوربس،دره ستاره ها،جزایر ناز،قایق سواری در جنگل حرا،قایق سواری در مسیر جزیره هنگام و دیدار از دلفین های قشم 

سفردریایی به جزیره شگفت انگیز هرمز،دیدار از قلعه پرتغالی ها،دره کوه های رنگی،ساحل رنگی،دره مجسمه ها، دیدار از آب گرم گنو

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم موسوی داخلی 111-115 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت

نام هتل هرنفردراتاق دو تختههرنفراتاق یکتختههرنفردراتاق سه تختهدرخواست تور
قدس *3110000012000001000000درخواست تور
امین *31100000*1000000درخواست تور
فروغ *21150000*1100000درخواست تور
ناز2 *2120000013500001150000درخواست تور
آپادانا *213000001450000*درخواست تور
ایران *3140000015500001250000درخواست تور
آتیلار *4150000016500001300000درخواست تور
هما *5160000017500001500000درخواست تور
هرمز *5190000022500001800000درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *