تور تایلند نوروز 98 (برگزار شده)

  • کد تور: bankok13971026
  • قیمت: 8400000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-10-26
  • خدمات تور :

         تایلند         بانکوک       8روزه

    • پرواز رفت و برگشت ماهان
    • ويزا
    • 7 شب اقامت با صبحانه
    • ترانسفرفرودگاهي
    • يک گشت نیمروز در بانکوک
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور تایلند نوروز 98: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور تایلند  98


ارسال 60% کل هزینه تور تایلند نوروز 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زير 2سال  450.000 تومان

1-نرخ های فوق به تومان می باشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

6- همراه داشتن گذرنامه جهت صدور بلیط و اصل پاسپورت هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور مربوطه خانم عابدی و خانم ابراهیمی داخلی 117-118-119 یا تلگرام 09027398254تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت هتل ها

هتل

هرنفردوتخته

هرنفريکتخته

6تا12سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور

*NANTRA PLOENCHIT 3

5650000

6590000

N/A

4330000

درخواست تور

*NANTRA SUKHUMIT 3

5750000

6780000

N/A

4440000

درخواست تور

*HOWARD SQUARE 3

5850000

6990000

4990000

4250000

درخواست تور

*FORUM PARK 3

6300000

7800000

5300000

4750000

درخواست تور

*IBIS SATHORN 3

6780000

8770000

N/A

4900000

درخواست تور

*BANGKOK PALACE 4

6970000

9100000

5990000

4990000

درخواست تور

*PRINCE PALACE 4

7160000

9520000

6220000

4990000

درخواست تور

*EASTIN 4

7350000

9900000

6410000

4990000

درخواست تور

*MONTIAN 4

7730000

10660000

6700000

5250000

درخواست تور

*MERCURE MAKASAN 4

7730000

10660000

6700000

5250000

درخواست تور

*AVANI 4

8100000

11300000

6980000

5370000

درخواست تور

*RAMADA PLAZA 5

9150000

13490000

7990000

5850000

درخواست تور

*BAIYKO SKY 5

9250000

13680000

8110000

5850000

درخواست تور

*PULLMAN BANGKOK 5

9430000

13930000

8290000

5950000

درخواست تور

*AMARI WATER GATE 5

9990000

15190000

8740000

6150000

درخواست تور

*CENTARA GRAND  5

10660000

16550000

N/A

6450000

درخواست تور

*LE BUA STATE TOWER 5

12990000

21330000

11550000

7360000

درخواست تور

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز