تور ترکیبی پکن شانگهای هانگزو (برگزار شده)

  • کد تور: CHINA13971212
  • قیمت: 7690000 تومان + 750 دلار
  • مدت : 9 شب و 10 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-28
  • خدمات تور :

    28اسفند-2و6فروردین

    • پروازماهان
    • 4 شب اقامت پکن+3شب اقامت شانگهای+2شب اقامت هانگزو
    • ويزاي گروهي
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفر بین شهری با قطار سریع السیر
    • ترانسفر زمینی    

    گشت شهری با ناهار(پکن: میدان تیان آنمن- شهرممنوعه- معبد بهشت – دیوارچین – چایخانه سنتی -کارخانه سنگ یشم -کارخانه مروارید شانگهای : باغ یویوان و بازار یویوا- موزه توسعه شهری- کارخانه ابریشم  هانگزو: قایق سواری دریاچه وست -بازدیدازدهکده چای )

  • تور ترکیبی پکن شانگهای هانگزو: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور ترکیبی پکن شانگهای هانگزو


ارسال60%کل هزینه تور ترکیبی پکن شانگهای هانگزو زمان رزرواسیون ضروری است و درغیراینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

زير2سال 2990000 تومان

مدارک موردنیاز:

  • اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار
  • 2 قطعه عكس4*6رنگي تمام رخ
  • کپی صفحات شناسنامه
  • کپی کارت ملی
  • مبلغ 40،000،000تومان تمکن مالی به ازای هر نفر
  • شغل
  • شماره تلفن

زمان لازم جهت اخذ ويزا:

14 روز قبل از پرواز و پس از آن مبلغ 385000 تومان بابت ويزای فوری به نرخ تور اضافه می گردد.

تكميل فرم سفارت چين

(فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COMمي باشد)

1-کلیه نرخ ها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ می باشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره پرشیا هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار می باشد.

آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

5-نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.

نام هتل

هرنفردوتخته

هرنفريكتخته

6 تا 12 سالبا تخت

2 تا 6 سال بی تخت

درخواست تور

*MERCURE WANSHANG 4

*REGAL SHANGHAI 4

*ZHEJIANG 5

7690000

+750$

7690000

+1000$

7190000

+750$

7190000

+370$

درخواست تور

*MERCURE WANSHANG 4

*REGAL SHANGHAI 4

*ZHEJIANG 5

8090000

+720$

8090000

+970$

7190000

+720$

7190000

+370$

درخواست تور

*MERCURE WANSHANG 4

*REGAL SHANGHAI 4

*ZHEJIANG 5

7890000

+720$

7890000

+970$

7190000

+720$

7190000

+370$

درخواست تور

تورهای مرتبط

هتل های چین 

شرایط ویزای چین

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *