تور دهلي آگرا جيپور

  • کد تور: india13980613
  • قیمت: 6.670.000 تومان
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-06-14
  • خدمات تور :

    دهلی-آگرا-جیپور

    • بليط رفت و برگشت ماهان
    • ويزا
    • 3شب دهلی+2شب آگرا+2شب جبپور با صبحانه
    • لیدر فارسی زبان
    • ترانسفر فرودگاهي بين سه شهر
    • 3روز گشت شهری همراه با غذا
    • گشت خرید در جیپور
  • تور دهلي آگرا جيپور: مشاهده پکیج
  • [kkstarratings]

تور دهلي آگرا جيپور


ارسال 60% کل هزینه تور دهلي آگرا جيپور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر 2 سال 1.450.000 تومان

گشت دهلي: بازدید از مقبره گاندی-مسجد جامع-کاخ قرمز-منار قطب-دروازه هند- ساختمان پارلمان

گشت آگرا: تاج محل- قلعه آگرا  

گشت جيپور: بازديد از قلعه آمبر- كاخ شهر- جانتار مانتار-کاخ بادها

(کلیه ورودی ها به عهده خود مسافر می باشد)

مدارک جهت ويزا :

اسکن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار (حجم زیر 300 KB فایلPDF)-اسکن  عکس 5*5تمام رخ ( فایل JPG)
کپی صفحه اول و دوم  شناسنامه
کپی کارت ملی  پشت و رو-آدرس منزل و محل کار و تلفن دقيق مسافر.
درج امضای مسافر داخل پاسپورت الزامی است.حداقل زمان اخذ ویزا 10روز کاری است .
داشتن گذرنامه جداگانه برای هر نفر، حتي نوزادان زير 2سال الزامی می باشد. 

( نمونه فرم ويزاي سفارت هند درسايت www.apstour.com  موجود است)

1-کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی و غيرقابل کنسل شدن و تغییر و  استرداد میباشد. درصورت کنسلی و no show کل هزينه بليط + ويزا و هزينه 3 شب هتل دريافت خواهد شد.Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد .

2 -در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت هند،شرکت آسمان پر ستاره هيچگونه تعهدی نداشته و مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه هاي ديگر عينا از مسافر مسترد خواهد شد.

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس ثبت نام كننده بوده و شرکت آسمان پرستاره مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هرگونه ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

4-بیمه سفر برای مسافر بالای 55 سال اجباری و مبلغ 55.000 تومان اضافه دریافت خواهد شد.

5- به علت نوسان نرخ بلیط و دلار حتما با کانتر مربوطه تماس حاصل فرمایید

جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم صالحی و احتشام داخلی 117-118-112 یا تلگرام تماس حاصل نمائید.

نام هتل دهلی-آگرا-جیپور

درجه

هر نفر
دو تخته

هر نفر
یک تخته

6 تا 12 سال
با تخت

2 تا 6 سال
بدون تخت

درخواست تور 

CLARKS INN&SUITES

UTKARSH VILAS

VESTA INTERNATIONAL

4*

BB

6.670.000

7.990.000

5.050.000

3.990.000

COUNTRY INN SUITES

CLARKS SHIRAZ

MANSINGH

5*

BB

6.990.000

8.650.000

5.250.000

3.990.000

 LEELA AMBIENCE

RAMADA PLAZA

CROWN PLAZA

5*

BB

7.540.000

9.790.000

5.490.000

3.990.000

 

برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای هند

ویزای توریستی هند به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در هند یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
ویزای توریستی هند از طریق سفارت هند در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در این کشور وجود ندارد. جهت تقاضای ویزای هند، انگشت‌نگاری و در بعضی موارد مصاحبه انجام می‌شود و حضور متقاضی الزامی است.

 

مدارک مورد نیاز

یک: شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

دو: گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.
سه: دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

چهار: آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

شش: رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

هفت: فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود.
از زمانی که مدارک لازم تحویل بخش ویزای سفارت هند می‌شود تا صدور ویزا، معمولا حدود دو هفته طول می‌کشد. هزینه‌ی صدور ویزای هند،  زمان ارائه‌ی مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *