تور دور آسیا 98

  • کد تور: BANGKOK13971116
  • قیمت: 6990000 تومان + 690 دلار
  • مدت : 14 شب و 15 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-25
  • خدمات تور :
    • پروازعمان(پکیج شامل مبلغ ریالی 6990000 تومان نرخ پایه بلیط می باشد)
    • ويزا
    • 14شباقامتباصبحانه
    • پروازداخلی بانکوک پوکت
    • ترانسفرفرودگاهي
    • ترانسفربین شهری
    • گشتشهری بانکوک
    • یک گشتنیمروزدرپوکت
    • لیدرفارسي زبان
    • سیم کارت رايگان
    • بیمه مسافرتي
  • تور دور آسیا 98: مشاهده پکیج

تور دور آسیا 98


ارسال 60% کل هزینه تور دور آسیا 98 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زير2 سال 4.400.000 تومان

مدارک مورد نیاز:

  • اصل پاسپورت(باید حداقل هفت ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.)
  • کپی خوانا کارت ملی و شناسنامه(تمام صفحات)
  • 2 قطعه عکس رنگی جدید با زمینه روشن و با ابعاد 4*3
  • گردش حساب(مربوط به یک ماه اخیر) با حداقل 12 میلیون تومان موجودی برای هر نفر
  • پیش پرداخت (70 درصد کل مبلغ تور در زمان ثبت نام)

مدت ترکیب تور 14 شب و 15 روز بانکوک (3 شب) پوکت ( 4 شب) سنگاپور (3 شب ) کوالالامپور ( 4 شب)

1-بیمه مسافرتی  برای مسافرین بالای 55 سال اجباری است که بصورت جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

2- نرخ تخفیف دار اطفال بالای 2سال فقط همراه والدین در یک اتاق می باشد و در صورت درخواست اتاق مجزا عینا نرخ

بزرگسال اخذ خواهد شد.

3-درصورت جا ندادن هتلهای نام برده شده و هتل های مشابه کانفرم خواهد شد.

4- مسئولیت کنترل پاسپورت مسافرین به عهده آژانس ثبت نام کننده و ممنوعیت خروج به عهده خود مسافرین می باشد.

آژانس آسمان پرستاره پرشیا مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.

5- نرخ بلیط براساس کمترین نرخ پروازی قطری محاسبه می شود ودرصورت افزایش نرخ بلیط، مابه التفاوت اضافه خواهد شد.

6-در صورت عدم صدور تصویب نامه ویزا از سوی وزارت خارجه کشور مربوطه، آژانس هیچ گونه مسئولیتی نداشته و

هزینه صندوق سفارت + هزینه نو شوی هتل به عهده مسافر می باشد.

7-قبل از رزرواسیون حتما از تغییرات احتمالی نرخ تور مطمئن شده و در صورت عدم ارسال بیعانه تور آخرین نرخ پکیج معیار

تسویه تور می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور تايلندخانم ابراهیمی داخلی 117 _ 118 تماس حاصل نمايید.

لیست قیمت و هتل ها:

هتل درجه هرنفردوتخته هرنفريکتخته 6تا12 سال

با تخت

2تا6 سال

بدون تخت

درخواست تور
The Heritage / Royal Crown

Fragrance Selegie / SinMaytower

*3 690$ 990$ 680$ 490$ درخواست تور
The Heritage Bangkok / ICheck inn Phuket

Quality SIN /Cosmo Kuala Lumpur

*4 850$ 1290$ 790$ 590$ درخواست تور
Le D’Tel Bangkok /Crest Resort

Grand Copthorne Sin / Pacific Regency

*5 1290$ 2190$ 1250$ 890$ درخواست تور 
Centara Grand at Central World /Le Meridien Phuket

Marina Mandarin /JW Marriot Kul

*5+ 1790$ 3190$ 1750$ 1090$ درخواست تور 

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.

 

مدارک مورد نیاز

کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

دو: گذرنامه
باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۷۰ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

 

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و واچر قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *