تور سرعین اردبیل

  • کد تور: sareynardebil13980905
  • قیمت: 1.495.000 تومان
  • مدت : 3شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-09-05
  • خدمات تور :

    اردبیل سرعین  تور 3 شب و 4 روز

    • رفت و برگشت با هواپیما
    • 3شب اقامت هتل
    • هتل با صبحانه
    • ورودیه اماکن دیدنی
    • بیمه مسافرتی
    • تور لیدر
  • تور سرعین اردبیل: مشاهده پکیج

تور سرعین اردبیل


دریافت 60% کل هزینه تور سرعین اردبیل زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد تأیید نمی باشد.

کودک 2 تا 5 سال بدون تخت:750.000 تومان
کودک زیر 2 سال:200.000 تومان

سرعین، زیبای بی‌همتای استان اردبیل است که در ۳۰ کیلومتری شهر اردبیل قرار گرفته و به آب‌ های گرم و طبیعت چشم‌ نوازش شهرت دارد.

سرعین، شهر چشمه‌های همیشه جوشان، یکی از شهرهای زیبای استان اردبیل است که به دلیل وجود آثار باستانی، جاذبه‌های خیره‌کننده‌ی طبیعی سبلان و چشمه‌ های آب گرم در بین گردشگران از شهرت و محبوبیت فراوانی برخوردار است.
در فرهنگ لغات فارسی واژه‌ی «سرعین» به معنای «سرچشمه» است و شاید حضور چشمه‌های متعدد آب گرم در این منطقه باعث شده است که این شهر زیبا و دوست‌ داشتنی به این نام شهرت یابد. البته در گذشته و دوران‌های مختلف به نام‌های دیگری همچون «سرای قیه»، «سارقین»، «سرائین» و «سرقین» نیز شناخته می‌شد.
در غرب شهرستان سرعین، اثری تاریخی و کهن وجود دارد که به «تپه‌ی باستانی آناهیتا» شناخته می‌شود.

گشت ها:

بقعه شیخ صفی الدین دریاچه شورابیل، سرعین ، گردنه حیران، بازارچه مرزی استارا ، جنگل های فندق لو، روستای ویلادره

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی داخلی خانم سفیدبری 115 و 116 تماس حاصل نمایید.

لیست هتل ها و تعرفه قیمت تور سرعین اردبیل هوایی:

نام تور

مناسبت

تاریخ رفت

تاریخ برگشت

نوع سفر

قیمت

درخواست تور

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/09/05

1398/09/08

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/09/12

1398/09/15

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/09/19

1398/09/22

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/09/26

1398/09/29

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/10/03

1398/10/06

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/10/10

1398/10/13

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/10/17

1398/10/20

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/10/24

1398/10/27

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/11/01

1398/11/04

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/11/08

1398/11/11

هوایی

1.495.000

اردبیل سرعین

آخر هفته

1398/11/15

1398/11/18

هوایی

1.495.000

تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.