تور سوئیس-فرانسه 7روزه

  • کد تور: swiss13971213
  • قیمت: 1450یورو+6600000تومان
  • مدت : 6 شب و 7 روزه
  • تاریخ برگزاری : 1397-01-04
  • خدمات تور :

    4 فروردین مدت 7روزه          3 شب زوریخ + 3 شب پاریس

    •  بلیط رفت و برگشت 
    • ترانسفر­های­ فرودگاهی و پرواز داخلی
    • اقامت در هتلهای 4 ستاره با صبحانه
    • ویزای شنگن
    • گشتهای شهری به همراه تور لیدر فارسی زبان طبق برنامه تور
    • بیمه مسافرتی.
  • تور سوئیس-فرانسه 7روزه: مشاهده پکیج

تور سوئیس-فرانسه 7روزه


ارسال 60% کل هزینه تور سوئیس-فرانسه 7روزه زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

کودک زیر دو سال 100یورو+10% نرخ ریالی

مدارک مورد نیاز  ( کپی ها حتما در برگه A4  ) 

1- تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

2- اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه به همراه چهار قطعه عکس 5 /4 *3/5 

(جدید رنگی، تمام رخ، با زمینه روشن )                                           

3- کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالكيت  به نام فرد متقاضی

4- گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 2 ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری.

کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

 5- مدارك شغلي:                                                                

*  براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت بين المللي دانشجويي يا  کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از  روزنامه رسمي تاسیس شركت  و کپی از روزنامه آخرین

تغییرات شرکت

* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی /

کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كاربه زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1سال قبل از سفر از تأمین اجتماعی     

* براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني

6- كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا – كانادا- شنگن- سوييس- انگليس – استراليا)

دو هفته قبل ازسفر کلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گردد و همچنین ضمانتنامه بازگشت از سفر به مبلغ 50 میلیون تومان نیز

تحویل دفتر گردد.

خواهشمند است شرایط ثبت نام را به مسافرین خود توضیح کامل دهید.

1- در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري ،20%  از کل مبلغ تور کسر و مابقي مسترد مي گردد.

2- مسئولیت کنترل گذرنامه، به عهده آژانس همکار می باشد.

3- مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده از طرف آژانس در سفارت  جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند.

4-در صورت تغییر خط هوایی و یا قیمت پرواز، اطلاعات مربوطه متعاقبا” اعلام می گردد.

5- اصل مدارک مسافرین تا زمان برگشت ازسفر نز دشرکت آسمان پرستاره پرشیا باقی می ماند..

6-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس پر ستاره پرشیا مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت

خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

7-  Check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/00 ظهر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانتر تور اروپا خانم امین داخلی 107-108 تماس حاصل نماييد.

لیست قیمت و هتل تور سوئیس-فرانسه 7روزه:
درجه هتل هرنفراتاق دوتخته هرنفراتاق یکتخته 11-4 سال با تخت 4-2 سال بدون تخت درخواست تور
4ستاره

6600000 تومان+

1450 یورو

6600000تومان+

2190 یورو

6600000 تومان+

1080 یورو

6600000 تومان+

510 یورو 

درخواست تور
به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *