تور شوشتر

  • کد تور: shosh13980425
  • قیمت: 1.100.000 تومان
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1398-04-25
  • خدمات تور :

    تور اهواز شوشتر

    • تور 3 شب و 4 روز
    • رفت و برگشت با قطار 
    • سه شب اقامت هتل با صبحانه
    • ورودیه اماکن دیدنی
    • بیمه مسافرتی
    • تور لیدر
  • تور شوشتر: مشاهده پکیج

تور شوشتر


ارسال 60% کل هزینه تور شوشتر زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

خوزستان را می توانیم به دو منطقه تقسیم کنیم: جلگه ای و کوهستانی. این منطقه به واسطه ی رشته کوه

زاگرس و خلیج فارس تقسیم بندی می شوند.

شوشتر قدمت شش هزار سال قبل از میلاد مسیح دارد و خانه اقوام و فرهنگ های مختلفی میباشد.

اگر می خواهید به خوزستان سفر کنید، فصل پاییز و زمستان را انتخاب نمایید. این شهر در هفت ماه اول

سال بسیار گرم و شرجی می باشد و دمای هوا به بالاترین درجه خود می رسد.

کودک زیر دو سال 99.000 تومان

کودک 2 تا 5 سال بدون تخت 740.000 تومان

1- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

2- همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

3-نرخ های فوق  قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

گشتها:

 شوشتر:مقبره یعقوب لیث صفاری(پدر زبان فارسی)،قلعه سلاسه،خانه های تاریخی(مرعشی،مستوفی)،آثار باقی مانده از شهر و

اولین دانشگاه دنیا(جندی شاپور)،بند میزان(رودخانه شطیط و گرگر)،

اولین مجموعه آسیابها و آبشارهای شوشتر و قدیمی ترین سیستم آبیاری دنیا،پل شادوران.

شوش-دزفول:جایگاه خدایان مادمعبد چغازنبیل(زیگورات)،مزرعه های نیشکر،کاخ آپادانا(هخامنشیان)،قلعه شوشی(دمورگان یا

اکروپل)،مقبره دانیال نبی،آسیابها و پل تاریخی(دژ پل)،حمام کرناسیان،مقبره سبزه قبا(برادر امام رضا)، مقبره آقا رودبند(جدبزرگ شاه

اسماعیل صفوی)

اهواز-آبادان-خرمشهر:پل معلق،پل سفید،رودخانه کارون،تاکسی دریایی،بازار طلا اهواز(دیدنی ترین بازار طلای ایران)،اروند رود،پل

بهمن شیر،بازار ته لنجی ها،تالاب شادگان

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم سفیدبری داخلی 116 تماس حاصل نمايید.

نام تور
مناسبت
تاریخ رفت
تاریخ برگشت
روز
نوع سفر
قیمت
درخواست تور
اهواز شوشتر
آخر هفته
1398/04/25
1398/04/28
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
آخر هفته
1398/05/01
1398/05/04
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
آخر هفته
1398/05/08
1398/05/11
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
تعطیلات عید قربان
1398/05/18
1398/05/21
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
آخر هفته
1398/05/22
1398/05/25
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
تعطیلات عید غدیر
1398/05/26
1398/05/29
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
آخر هفته
1398/06/05
1398/06/08
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
آخر هفته
1398/06/12
1398/06/15
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
تعطیلات محرم
1398/06/19
1398/06/22
4
زمینی
1.100.000
اهواز شوشتر
آخر هفته
1398/06/26
1398/06/29
4
زمینی
1.100.000
تور های دیگر : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.