تور قشم نوروز 98 هتل آرتا

  • کد تور: Qeshm13971204
  • قیمت: 2640000 تومان
  • مدت : از 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1397-12-27
  • خدمات تور :
    • بلیط رفت و برگشت
    • اقامت هتل به همراه صبحانه
  • تور قشم نوروز 98 هتل آرتا: مشاهده پکیج

تور قشم نوروز 98 هتل آرتا


ارسال 60%کل هزینه تور قشم نوروز 98 هتل آرتا زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تأیید نمی باشد.

خدمات مازاد:ترانسفر رفت و برگشت و گشت شهری نفری 70 تومان اضافه می شود.

درکلیه تورها هزینه ناهار و شام به عهده مسافران میباشد.

1- نرخ های فوق به تومان محاسبه گردیده است.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل گارانتی می باشد.

4- کودک بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال حساب می شود.

5- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال می باشد.

6-نرخ های فوق قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.

2-ساعت تخلیه اتاق قبل از ساعت 12:00 و تحویل اتاق بعد از ساعت 14:00 می باشد.

8- نرخ زیر دو سال جهت بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

9به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تایید نرخ هماهنگ شود.

3- به دلیل کاهش و افزایش نرخ در بعضی از ایام قبل از رزرو حتما با رزرواسیون جهت تایید نرخ هماهنگ شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر تور داخلی خانم جلیلی داخلی 111-112 یا تلگرام  تماس حاصل نمايید. 

لیست قیمت و هتل هاتور قشم نوروز 98 هتل آرتا:

تاریخ مدت 

اقامت

هزینه هر نفر

 اتاق دو تخته

هزینه هر نفر

 اتاق یک تخته

هزینه هر نفر

اتاق سه تخته

کودک 2تا5سال

بدون تخت

درخواست تور
97/12/27 3 شب 2640000 2270000 3950000 1200000 درخواست تور
97/12/28 3شب 2960000 2580000 4200000 1500000 درخواست تور
98/01/01 3 شب 2960000 2580000 4200000 1500000 درخواست تور
4 شب 3320000 2900000 4950000 1400000 درخواست تور
98/01/02 3شب 2640000 2270000 3950000 1200000 درخواست تور
4شب 3050000 2550000 4700000 1150000 درخواست تور
98/01/04 3شب 2430000 2060000 3700000 1000000 درخواست تور
4شب 2840000 2340000 4600000 860000 درخواست تور
98/01/05 3شب 2320000 1950000 3650000 810000 درخواست تور
4شب 2790000 2290000 4600000 810000 درخواست تور
98/01/06 3شب 2280000 1900000 3650000 810000 درخواست تور
4شب 2790000 2290000 4450000 810000 درخواست تور
98/01/07 3شب 2380000 2000000 3590000 860000 درخواست تور
4شب 2790000 2800000 4450000 810000 درخواست تور
98/01/08 3شب 2400000 2000000 3550000 810000 درخواست تور
4شب 2790000 2290000 4450000 810000 درخواست تور
98/01/09 3شب 2280000 1900000 3550000 810000 درخواست تور
4شب 2740000 2240000 4450000 810000 درخواست تور
98/01/10 3شب 2330000 2000000 3550000 810000 درخواست تور
98/01/11 5شب 3300000 3300000 5350000 860000 درخواست تور
98/01/12 4شب 2840000 2850000 4480000 860000 درخواست تور
98/01/13 3شب 2280000 2280000 3500000 760000 درخواست تور

 

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها : در صورتی که بدنبال تورهای مشابه این تور می باشید، می توانید از لینکهای زیر استفاده کنید.

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *